Ali Wong și Justin Hakuta se despart după 8 ani de căsnicie. Cei doi au două fetițe împreună

Ali Wong si sotul sau
Ali Wong si sotul sau se despart dupa 8 ani

Actrița Ali Wong și omul de afaceri Justin Hakuta au decis să o ia pe drumuri separate, după 8 ani de căsnicie. Cei doi au două fetițe.

Divorțul momentului în showbiz! După o căsnicie de 8 ani, actrița Alice Wong a anunțat că divorțează de Justin Hakuta. Cei doi au doi copii împreună, iar despărțirea ar fi una cât se poate de „amiabilă”, potrivit revistei americane People.

Vedeta din Statele Unite și soțul său s-au cunoscut în anul 2010, când se aflau la nunta unei prietene și s-au plăcut imediat. În 2014, Alice Wong și Justin Hakuta s-au căsătorit într-un cadru de vis și au devenit părinți a două fetițe: Mari (născută în 2015) și Nikki( născută în 2017).

Citeste si: Laurențiu Reghecampf a depus plângere împotriva Anamariei Prodan, după întâlnirea la Tribunal

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro


„Primul lucru pe care l-am aflat despre el a fost că, la acea vreme, studia la Harvard Business School”, a dezvăluit Ali Wong în cadrul unui interviu.

„Și am spus: „O, Doamne, îl voi prinde. O să-l prind. Și l-am prins inițial, nesărutându-l până la a cincea întâlnire, ceea ce este o mișcare foarte neobișnuită din partea mea. Dar am făcut-o intenționat pentru că știam că el este o captură."

Citeste si: Renata Gheorghe s-a despărțit de prietenul lui Leo de la Strehaia! "Să nu faceți niciodată așa ceva"| EXCLUSIV

„Este amiabil și vor continua să fie părinți împreună cu dragoste”, a spus o sursă pentru PEOPLE a perechii.

Ali Wong și Justin Hakuta au semnat un contract prenupțial

În cartea ei autobiografică lansată în 2019, ”Dear Girls: Intimate Tales Untold Secrets and Advice for Living Your Best Life”, o carte adresată celor două fiice, Wong a dezvăluit că a semnat un contract prenupțial înainte să ajungă în fața altarului, devenind astfel mult mai motivată să facă bani și să nu devină dependentă de soțul său.

În 2019, aceasta a jucat în filmul „Always be my maybe” cu Keanu Reeves.

Ali Wong
Ali Wong a jucat în 2019 cu Keanu Reeves[Sursa foto: Instagram]

De cealaltă parte, Justin Hakuta este un respectabil om de afaceri, fiind fiul Dr. Fad.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Otilia Bilionera, prima reacție despre presupusul divorț de Hamude: „Nu îmi place să îmi îngrădească nimeni această libertate”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies