Alice, soția lui Vladimir Drăghia, și frumoasă, și mamă grijulie! Ce imagini de familie superbe!

Alice, soția lui Vladimir Drăghia, și frumoasă, și mamă grijulie! Ce imagini de familie superbe!
Alice, soția lui Vladimir Drăghia, și frumoasă, și mamă grijulie! Ce imagini de familie superbe!

Alice și Vladimir Drăghia formează un cuplu de ani buni, cei doi au împreună și o fetiță, Zora, de doi ani.

Alice a dovedit tuturor că este o femeie puternică, ea rămânând singură timp de 4 luni cu Zora, pe când aceasta era bebeluș, iar Vladimir Drăghia era concurent la Exatlon.

La scurt timp de la întoarcerea acasă, Drăghia a hotărât să facă și pasul cel mare: în vara anului trecut, Alice și Vladimir au devenit soț și soție.

Campionul Exatlon sezonul 1 a povestit de câte ori a avut ocazia cât de mult o apreciază pe Alice, care este o femeie foarte frumoasă, dar și o mamă nemaipomenită.

Alice a dovedit acest lucru și zilele trecute, când a fost surprinsă de paparazzii la o terasa, la cafea alături de Drăghia și de doi amici.

Citeste si: Ce familie frumoasă are Vladimir Draghia! El apare mereu la TV, dar cum arată fetele lui...

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Zora, fetiţa lui Vladimir Drăghia. a crescut şi este SUPERBĂ! Noile imagini cu ea au primit zeci de mii de LIKE-uri! Câştigătorul primului sezon al competiţiei Exatlon, mărturisire sinceră: "E un copil a cărui creștere nu este ușoară"

În timp ce soțul ei își bea liniștit cafeaua și mănâncă un croisant, Alice are grijă de micuța Zora, care pare tare plictisită.

La un moment dat, fetița este la un pas de a vărsa paharul cu suc pe pantalonii lui Drăghia, acesta se ferește, se uită la pantaloni și își continuă nestingherit discuția. După acest incident, Alice se ridică de la masă și cu micuța Zora în brațe, se plimbă pe terasă pentru a nu-l mai deranja pe soțul ei și pe ceilalți parteneri ai acestuia de discuție.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Vladimir Drăghia a cerut-o de soție pe Alice, după ce s-a întors de la Exatlon

Alice a povestit cum a fost cerută de soție de Vladimir Drăghia. Cererea a fost spontană, iar pe post de inel de logodnă, Vladimir Draghia a folosit o poleială de la o ciocolată, ambalaj pe care l-a rulat în formă de inel.

“Cinci luni am visat la momentul când o să se întoarcă și o să rămânem singuri, noi trei.

Tot ce-mi doream era să ne strângem în brațe, dar el mi-a pus cea mai frumoasă întrebare pe care am auzit-o vreodată: “vrei să îmbătrânim împreună?”  Mi-a pus pe deget un inel improvizat din ambalajul de la o ciocolata si credeam ca nimic nu poate sa fie mai frumos de atat. Doua saptamani mai tarziu, am gasit la … (n.r.: numele brandului bijuteriei)  inelul care are stralucirea acelui moment.
Sunt hipnotizata de el; și de inel!", 
a spus Alice, despre cererea în căsătorie a lui Vladimir Drăghia. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Naomi de la Exatlon a împlinit 20 de ani! Transformarea spectaculoasă a fostei ”războinice”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies