Alimente care fac minuni daca le consumi inainte de somn

Alimente care fac minuni daca le consumi inainte de somn
Alimente care fac minuni daca le consumi inainte de somn

Tine cont si de ceea ce mananci seara, deoarece exista anumite alimnte care iti perturba somnul si unele pe care le poti consuma inainte de somn. Iata care sunt aceste alimente si bauturi bune inainte de somn:

Visine sau suc de visine. Melatonina este hormonul care pregateste corpul pentru somn. Visinele constituie singura sursa naturala de melatonina, sustine celebrul Dr. Oz care a sustinut o conferinta la Bucuresti. Aceasta functioneaza intr-adevar si te ajuta sa dormi mai bine, insa este foarte important momentul in care o iei. "Fie ca optezi pentru suplimentele cu melatonina sau visine/suc de visine ca sursa de melatonina acestea trebuie luate la cina nu inainte de culcare, deoarece abia in doua ore vei constata un efect", sustine specialistul.

Ceaiul de levantica. Consumata sub forma de ceai, levantica poate actiona ca un calmant al sistemului nervos central. Specialistii spun ca levantica reduce starea de agitatie si de anxietate si poate combate insomnia. Ceaiul se obtine sub forma de infuzie din doua lingurite de flori uscate sau pulbere infuzate 10 minute in 250 mililitri de apa clocotita.

Citeste mai multe aici



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Obiceiuri care te imbatranesc. Greseli pe care le faci zilnic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies