Alimente care iti dau energie fara sa te ingrase! Iata ce trebuie sa mananci!

Alimente care iti dau energie fara sa te ingrase! Iata ce trebuie sa mananci!
Alimente care iti dau energie fara sa te ingrase! Iata ce trebuie sa mananci!

Ciocolata si bauturile carbogazoase ofera organismului energia de care are nevoie, insa, in acelasi timp, nu sunt sanatoase.

 

Data viitoare cand te simti fara vlaga, consuma alune crude. Specialistii in nutritie sustin ca acestea iti vor oferi energia de care ai nevoie. In plus, alunele sunt si bogate in nutrienti. In cazul femeilor, o cauza pentru oboseala continua o reprezinta lipsa de magneziu, care poate fi foarte usor combatuta consumand, cu regularitate, spanac.
Bogat in magneziu, dar si in fier si potasiu, poate fi consumat in salata sau fiert, cu oua, fiind o excelenta sursa de energie.
Un continut ridicat de magneziu conţin si semintele de floarea-soarelui si de dovleac, un sfert de cana de seminte reprezentand jumatate din doza de magneziu recomandata zilnic.
Specialistii recomanda, de asemenea, ca persoanele care se simt lipsite de vlaga sa consume cu regularitate iaurt din lapte de capra.
Unul dintre cele mai bune alimente pentru a capata un plus de energie este somonul.
In afara de acizii grasi Omega-3 si Omega-6, care ajuta la scaderea colesterolului, somonul mai contine vitaminele B2 si B3. Potrivit expertilor, acestea ajuta organismul sa transforme mancarea in energie.
Sursa: ZiarulRing.ro

Data viitoare cand te simti fara vlaga, consuma alune crude. Specialistii in nutritie sustin ca acestea iti vor oferi energia de care ai nevoie. In plus, alunele sunt si bogate in nutrienti.

In cazul femeilor, o cauza pentru oboseala continua o reprezinta lipsa de magneziu, care poate fi foarte usor combatuta consumand, cu regularitate, spanac. 

Bogat in magneziu, dar si in fier si potasiu, poate fi consumat in salata sau fiert, cu oua, fiind o excelenta sursa de energie. Un continut ridicat de magneziu conţin si semintele de floarea-soarelui si de dovleac, un sfert de cana de seminte reprezentand jumatate din doza de magneziu recomandata zilnic.


Specialistii recomanda, de asemenea, ca persoanele care se simt lipsite de vlaga sa consume cu regularitate iaurt din lapte de capra. 

Unul dintre cele mai bune alimente pentru a capata un plus de energie este somonul. In afara de acizii grasi Omega-3 si Omega-6, care ajuta la scaderea colesterolului, somonul mai contine vitaminele B2 si B3. Potrivit expertilor, acestea ajuta organismul sa transforme mancarea in energie.


Sursa: ZiarulRing.ro

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Strugurii îngrașă? Ce spun nutriționiștii, când e cel mai bine să-i consumi și cum

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat

Întrebări amuzante pentru băieți la prima întâlnire. Ce să-l întrebi ca să stârnești hohote de râs și să-l cunoști mult mai bine

Andreea Mantea îl contactează pe fostul iubit al Rebeccăi! Care este, de fapt, relația dintre cei doi? Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies