Alimente care nu ingrasa - le poti consuma in cantitati nelimitate

Alimente care nu ingrasa - le poti consuma in cantitati nelimitate
Alimente care nu ingrasa - le poti consuma in cantitati nelimitate

Sunt alimente pe care le puteti consuma in voie, fara masura si fara teama ca va puteti ingrasa.

Acestea sunt asa-numitele alimente cu calorii negative, sau alimente cu foarte putine calorii. Nu veti putea trai numai cu aceste alimente, dar atunci cand aveti pofta de ceva dulce sau de ceva ce stiti ca nu va este permis, le puteti incerca.

Grapefruit si mandarine – au putine calorii, pot satisface pofta de dulce, contin multe fibre, care regleaza digestia si va ajuta sa pierdeti kilograme si in plus contin si multa vitamina C, vitamina foarte necesara organismului, in special, acum, pe vreme friguroasa.

Ananas – usureaza digestia, in special a proteinelor, care se digera mai greu, contine bromelaina care stimuleaza metabolizarea grasimilor.

Mere – cantitatea mare de fibre micsoreaza pofta de mancare, iar potasiul pe care il contin merele contribuie la sanatatea inimii.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Top 3 alimente care pot cauza cancer

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies