Alimente care te ajuta sa dai burta jos! Nu te gandeai la ele!

Alimente care te ajuta sa dai burta jos! Nu te gandeai la ele!
Alimente care te ajuta sa dai burta jos! Nu te gandeai la ele!

In toata nebunia dietelor, au capatat reputatie proasta si alimente care nu sunt atat de pacatoase, mai ales daca sunt consumate cu moderatie.

 

Friptura de vita. Ani de zile, medicii au atras atenaia asupra consumului de carne rosie, care ar creste riscul de cancer. Insa friptura de vita in sange nu este tocmai rea pentru talie. De fapt, o poraie de friptura de vita nu foarte groasa are aproape la fel de multe grasimi saturate, adica “rele” ca pieptul de pui fara pielita.
Carnea de porc.
Cand vine vorba de reputatie proasta, carnea de porc bate tot, asta si pentru ca, de obicei, e consumata in exces, oricum ar fi preparata.
Un avantaj ar fi faptul ca muschiul de porc din magazin este mult mai slab acum.
Pastele. Decat sa renuntati la delicioasele paste cand tineti diete, inlocuiti-le cu varianta lor completa – pastele integrale si incercati sa micsorati putin portiile.Studii
au dovedit ca persoanele care mananca alimente integrale de cateva ori pe zi (paine, cereale sau paste integrale) slabesc mult mai frumos si mai armonios decat cei care fac eforturi sa se abtinĂ de la fainoase.
Sursa

Friptura de vita. Ani de zile, medicii au atras atenaia asupra consumului de carne rosie, care ar creste riscul de cancer. Insa friptura de vita in sange nu este tocmai rea pentru talie.

De fapt, o poraie de friptura de vita nu foarte groasa are aproape la fel de multe grasimi saturate, adica “rele” ca pieptul de pui fara pielita.

Carnea de porc. Cand vine vorba de reputatie proasta, carnea de porc bate tot, asta si pentru ca, de obicei, e consumata in exces, oricum ar fi preparata.Un avantaj ar fi faptul ca muschiul de porc din magazin este mult mai slab acum.


Pastele. Decat sa renuntati la delicioasele paste cand tineti diete, inlocuiti-le cu varianta lor completa – pastele integrale si incercati sa micsorati putin portiile.Studii au dovedit ca persoanele care mananca alimente integrale de cateva ori pe zi (paine, cereale sau paste integrale) slabesc mult mai frumos si mai armonios decat cei care fac eforturi sa se abtinĂ de la fainoase.

Sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies