Alimente care te pot ucide. Le consumi frecvent! Trebuie să ai mare grijă!

Alimente care te pot ucide. Le consumi frecvent! Trebuie să ai mare grijă!
Alimente care te pot ucide. Le consumi frecvent! Trebuie să ai mare grijă!

Credeai că dacă citești eticheta produselor sau întrebi vânzătorul de unde le cumperi dacă sunt sănătoase e în regulă? Nimic mai greșit...

Anumite produse, pe care le consumi frecvent, sunt extrem de periculoase pentru sănătatea ta!

Crenvurștii vegetali, pateurile, brânza topită și salamul de soia sunt pline de chimicale menite să suplinească lipsa materiei prime. Acestea sunt menite să facă produsul să semene cât mai mult la gust, miros și culoare cu alimentul pe care îl imită, însă conțin arome, stabilizatori, emulgatori, agenţi de îngroșare, coloranți, alergeni și reziduuri de pesticide, îngrășăminte în cantități semnificative.

Citeste si: Dieta cu pepene galben. Cum să ajungi la un corp de vis în timp record

Aceste alimente împiedică fixarea calciului în oase, încetinează creșterea, apare osteoporoza, obezitatea, diabetul, apare gastrita, ulcere și cea mai urâtă formă de cancer, colono-rectal.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Salamurile, mezelurile, cârnații, crenvurștii, pateurile și în general toate preparatele din carne sunt un conglomerat de ingrediente nesănătoase. Carnea fiind folosită în cantități foarte mici, restul fiind tendoane, șorici, gelatină, plus mulți aditivi alimentari periculoși. Specialiștii evidențiază doi dintre ei, cei mai periculoși: nitritul de sodiu (E-250), cancerigen, și glutamatul monosodic (E-621), puternic neurotoxic, putând declanșa maladiile Alzheimer, Parkinson, Huntington. De asemenea, brânza topită este un produs obținut prin topirea și amestecarea ingredientelor la care se adaugă un polifosfat (E-452) care determină asimilarea lentă de calciu, magneziu și fier, ducând la atrofierea oaselor și depuneri de calciu, respectiv E-339, care

emulsionează și protejează grăsimile care are efect laxativ și poate tulbura echilibrul calciu/ fosfor.

Citeste si: Cum să faci clătite cu dovlecel delicioase. Rețeta fabuloasă

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Anunțul de ultimă oră al ANM! Un ciclon mediteranean lovește România după furtuna devastatoare din Grecia!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies