Pepene rosu, salata verde sau avocado prajite pe gratar? Da, aceasta idee si multe altele te vor surprinde in mod placut.
Salata verde
Alimentele verzi se comporta bine la caldura iar daca le pui pe gratar, ele vor primi o aroma usor afumata perfecta pentru orice salata. Ia doua capaţani de salata, spala-le bine frunzele, unge-le cu ulei de masline, sare si piper, si prajeste-le un minut.
Branza
Branza prajita pe gratar primeste o textura excelenta, datorata expunerii la caldura. Pentru ca branza sa nu se topeasca pe gratar, tai-o in felii groase. Unge feliile cu ulei de masline si prajeste-le cam 2-3 minute pe fiecare parte, in funcţie de cat de groase le-ai taiat. Serveste-le alaturi de paine, struguri si evident, carne.
Avocado
Prajeste cu grija aceste fructe taiate in doua, apoi stropeste-le cu puţin sos picant, sare si piper. Se servesc alaturi de multa salata si un pic de carne de curcan prajita pe gratar.
Sursa
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro