Alimente light care ingrasa. Uite de care trebuie sa te feresti!

Alimente light care ingrasa. Uite de care trebuie sa te feresti!
Alimente light care ingrasa. Uite de care trebuie sa te feresti!

Existe multe alimente light care ne fac cu ochiul pe motiv ca nu ingrasa, insa o mare parte din ele sunt un veritabil dusman al siluetei.

Dressing-urile light pentru salate

In general, aceste dressing-uri au mai putine calorii decat cele normale, insa daca te uiti cu atentie la etichetele lor vei vedea ca cele light contin cantitati mari de zahar si de indulcitori artificiali.

Cea mai simpla solutie de a evita asimilarea de calorii goale, este sa-ti prepari singura dressingul pentru salata, folosind ingrediente proaspete si naturale.

Iaurtul cu fructe


Scrie mare pe el ca are 0,1 grasimi, ceea ce te incanta si te motiveaza sa-l pui in cosul de cumparaturi.

Insa, din pacate, cele mai multe iaurturi car enu contin grasimi, au foarte mult zahar.

Mai bine opteaza pentru un iaurt simplu, in care sa adaugi cateva fructe proaspete. Este mult mai sanatos!

Smoothie-urile din comert

Ai putea spune ca sunt o gustare sanatoasa, insa acest lucru este valabil doar cand le prepari acasa, folosind ingrediente naturale. Cele din comert contin multe calorii, grasimi si zahar, care iti pun in pericol silueta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies