Alimente „miraculoase” care topesc grăsimea din jurul taliei. Ce să mănânci pentru a obține o talie mai subțire

Alimente „miraculoase” care topesc grăsimea din jurul taliei. Ce să mănânci pentru a obține o talie mai subțire
Alimente „miraculoase” care topesc grăsimea din jurul taliei. Ce să mănânci pentru a obține o talie mai subțire

Află din rândurile următoare care sunt alimentele care te scapă de grăsimea din jurul taliei.

Majoritatea persoanelor care încearcă să slăbească se confruntă cu o problemă: grăsimea din jurul taliei. Indiferent de cât de mult sport faci sau ce alimente consumi, pare că acea grăsime care este poziționată în jurul taliei nu vrea deloc să plece. Acest lucru le demotivează pe doamnele și domnișoarele care încearcă să slăbească pentru că la un moment dat întreg procesul devine frustrant și ți se pare că toate eforturile tale sunt în zadar.

Ei bine, există o explicație pentru care acea grăsime nu se lasă ușor dusă, iar în cadrul unei emisiuni, Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, a oferit-o.

Mai mult decât atât, specialistul în nutriție a alcătuit o listă cu alimentele esențiale care o să te ajute să scapi de grăsimea din jurul taliei.

De ce ne este foarte greu să scăpăm de grăsimea din jurul taliei

Alimentele care „topesc” grăsimea din jurul taliei
Alimentele care „topesc” grăsimea din jurul taliei[Sursa foto: pexels]

Există foarte multe persoane slabe, care au picioare zvelte și mâini bine conturate, dar care se confruntă cu grăsime în jurul taliei. Potrivit specialistului în domeniu, acest lucru ne poate indica faptul că în organismul nostru există un nivel ridicat inflamator.

Să ne concentrăm pe alimente care au rolul de a scădea inflamațiile la nivelul întregului organism. Inflamațiile înseamnă predispoziție către boală.

Trebuie să ne uităm care sunt obiceiurile noastre alimentare și ce alimente consumăm cu preponderență. Consumul foarte mare de zahăr și de carbohidrați în general, care se asimilează foarte rapid și se transformă tot în zahăr în momentul în care ajung în organism, generează această căptușeală de grăsime, deoarece organismul ca să se protejeze, îmbracă organele interne în grăsime .”, a spus specialistul în domeniu.  

Cum scăpăm de grăsimea din jurul taliei

Citește și: Cele patru bauturi care ard grasimea in exces din corp- Te ajuta sa slabesti si iti accelereaza metabolismul

De ce ne este foarte greu să scăpăm de grăsimea din jurul taliei
De ce ne este foarte greu să scăpăm de grăsimea din jurul taliei[Sursa foto: pexels]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Potrivit specialistului în domeniu, principala modalitate de a scăpa de această grăsime, este să o combatem cu ajutorul altor alimente care conțin grăsimi mononesaturate.

Acestea au rolul de a scădea inflamațiile din organism și astfel, ne scapă de grăsimea din jurul taliei. Mai mult decât atât, contribuie la sănătatea organismului.

Eu recomand să tratăm grăsimea cu grăsime. Adică să ardem grăsimea cu ajutorul grăsimilor alimentare. Să optăm și să creștem consumul de grăsimi mononesaturate. Acestea sunt grăsimile sănătoase care scad colesterolul rău și cresc colesterolul bun. Un alt rol al grăsimilor mononesaturate este că scad inflamațiile.

Sunt bogate în Omega 3 și au rolul de a scădea inflamațiile din organism. Tot aportul de grăsimi ajută la sintetizarea și la absorbția anumitor vitamine care sunt liposolubile și nu pot fi absorbite decât în prezența grăsimilor. Recomandarea este să aducem aport zilnic de grăsimi .”, a explicat specialistul în domeniu.

Alimentele care „topesc” grăsimea din jurul taliei

Citește și: Care sunt cele mai sănătoase alimente bogate în proteine vegetale. De ce trebuie să țină cont femeile?

Alimentele care „topesc” grăsimea din jurul taliei
Alimentele care „topesc” grăsimea din jurul taliei[Sursa foto: pexels]

Iată o listă cu 5 alimente pe care trebuie să le incluzi în meniul tău, care te vor ajuta să scapi de grăsimea din jurul taliei:

Avocado

Avocado este un aliment esențial pentru o siluetă de invidiat. Acesta conține o serie de grăsimi sănătoase, fibre, dar și potasiu. Astfel, pe lângă faptul că ne ajută să scăpăm de grăsimea din jurul taliei, contribuie în același timp și la sănătatea organismului.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Nuci

Specialistul în domeniu ne recomandă să introducem nucile în alimentația noastră zilnică. Astfel, consumul zilnic de nuci, migdale și alune de pădure ne ajută să ardem grăsimea din jurul taliei și totodată, au un conținut de magneziu esențial pentru sănătatea noastră. 

Recomand să consumăm în fiecare zi nuci. Orice tip de nucă, care este bogată în grăsimi, aduce și aport de Omega 3. Ideal este ca atunci când consumăm nuci să le și hidratăm pentru că prin hidratare, ele se consumă mai ușor .”, spune specialistul în domeniu.  

Somon

Alimentele care „topesc” grăsimea din jurul taliei
Alimentele care „topesc” grăsimea din jurul taliei[Sursa foto: pexels]

Potrivit specialistului în domeniu, carnea de somon este cea mai sănătoasă. De aceea, nu ar trebui să lipsească din alimentația noastră zilnică, având un aport considerabil de Omega 3 și ajutându-ne să topim grăsimea din jurul taliei.

Ou

Ouăle reprezintă o sursă proteică pe care este foarte bine să o introducem în alimentația noastră. Mai mult decât atât, oul induce foarte ușor sațietatea și ne dă o stare de bine. Specialistul în domeniu ne recomandă totuși să nu depășim cantitatea zilnică recomandată de ouă.

Ulei de cocos

Uleiul de cocos poate să înlocuiască foarte bine uleiul de floarea-soarelui. Acesta nu conține colesterol și ajută foarte mult la scăderea inflamațiilor.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Alimente care accelerează arderea grăsimilor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies