Exista produse alimentare pe care oamenii le depoziteaza la rece, in frigider, desi acest lucru le face mai mult rau decat bine.
1. Multe persoane obisnuiesc sa puna painea in frigider, crezand ca ea se va pastra proaspata si buna. Este complet neadevarat. Racoarea si umezeala din frigider nu vor face altceva decat sa accelereze procesul de aparitie a mucegaiului, iar painea se va intari, in loc sa ramana moale si pufoasa.
2. Ceapa este de asemenea o leguma care trebuie pastrata la temperatura camerei, intr-un loc fara soare si fara umiditate. Depozitarea cepei in frigider conduce la dezvoltarea mult mai rapida a bacteriilor proprii acestui aliment. De asemenea, este foarte important ca ceapa sa fie pastrata in coaja ei originala.
3. Rosiile cherry sunt pastrate, de obicei, in frigider chiar si in comert. Totusi, rosiile cu adevarat naturale trebuie pastrate la temperatura camerei pentru ca altfel isi vor schimba imediat textura si aspectul.
4. Acelasi lucru se poate spune si despre cartofi, care isi pierd gustul si textura atunci cand sunt pastrati in frigider.
Sursa
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro