Alimente pe care sa nu le tii in frigider niciodata! Mergi si scoate-le acum

Alimente pe care sa nu le tii in frigider niciodata! Mergi si scoate-le acum
Alimente pe care sa nu le tii in frigider niciodata! Mergi si scoate-le acum

In magazinele mari, alimentele sunt aranjate astfel Incat sa se pastreze proaspete si sa nu-si schimbe culoarea si textura.

Ceapa mucegaieste

Este foarte important sa nu depozitezi ceapa In frigider, pentru ca frigul o Inmoaie si, din cauza umiditatii, Incepe sa se mucegaiasca, alterand gustul si altor alimente din frigider.

Painea se Intareste

Ca sa-i prelungesti valabilitatea, nu tine painea In frigider. Este o solutie, Intr-adevar, dar nu cea mai buna.

Miere. Nu se strica, deci nu este nevoie sa o tii la frigider.

Aceasta rezista si cativa ani la temperatura camerei, cu conditia sa fie pastrata Intr-un borcan Inchis ermetic si ferit de lumina.

Cafeaua. Daca o tii la temperatura scazuta, In ambalajul ei dar fara capac sau fara sa fie Inschis ermetic, risti sa bei cafeaua cu un gust alterat. In plus, aceasta absoarbe si alte mirosuri din frigider. Pastreaz-o la temperatura camerei.

Rosii. Pastrezi rosiile la rece, ca sa-si pastreze fermitatea si prospetimea? Este o alta greseala frecventa.

Nu doar ca rosiile vor fi moi si fainoase, cand le scoti din frigider, dar uneori au si alt gust.

Ouale se tin la temperatura camerei, In cofrajul de carton In care au fost cumparate. Daca sunt lasate la rece, de exemplu, Intr-un vas deschis, coaja oualor tinde sa absoarba mirosurile celorlalte alimente, care le pot influenta gustul.

Sursa: sanatate.bzi.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Simptomele care anunta prezenta stafilococului auriu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies