Alimente recomandate pentru efectele lor afrodiziace! Sa nu le ocolesti niciodata!

Alimente recomandate pentru efectele lor afrodiziace! Sa nu le ocolesti niciodata!
Alimente recomandate pentru efectele lor afrodiziace! Sa nu le ocolesti niciodata!

Satisfactia sexuala este un element de baza al unei relatii, iar consumul unor alimente care-i pot stimula pe cei doi parteneri e recomandata de specialisti.

Dorinta sexuala poate disparea cu usurinta mai ales in momentele incarcate de tensiune si stres. Plecand de la acest motiv simplu, o posibila solutie pentru rezolvarea acestei probleme e consumul unor alimente potrivite.

1. Telina Cand un barbat aude de telina primul lucru la care se gandeste este cresterea potentei. Acest aliment e bogat in apigenina, cu efect vasodilatator. In medicina traditionala, este un leac recunoscut pentru disfunctiile sexuale masculine.

Pentru a fi mancata mai usor, e recomandat sa o prepari sub forma de salata alaturi de morcovi si mere.

2. Rodiile Legendele spun ca rodiile sunt creatia Afroditei, cea care a sadit primul arbore pe Insula Kypros. Semintele de rodie duc la cresterea fluxului sanguin si se spune ca influenteaza pozitiv si sensibilitatea genitala.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

3.

Ardeiul iute Ardeiul iute nu-ti da senzatia de caldura doar la nivelul papilelor gustative, ci are capacitatea de a stimula terminatiile nervoase, accelerand pulsul. Datorita faptului ca determina eliberarea endorfinelor de catre hipotalamus si hipofiza produce o senzatie de buna dispozitie.

4. Ciocolata Potrivit specialistilor, ciocolata contine feniletilamina, care actioneaza asupra zonelor din creier responsabile cu starea de buna dispozitie, dar si asupra centrilor raspunzatori de excitarea sexuala.

In plus, ciocolata are o cantitate semnificativa de antioxidanti, intodeauna buni pentru organism, deoarece stimuleaza functia sistemului imunitar.

Citeste continuarea pe: www.adevarul.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies