Alimentele pe care le consumă Carmen Grebenișan în fiecare zi. Cum arată rutina ei? „Sunt cele mai importante alimente. Lipsa probioticelor poate să ducă la probleme digestive!”
Diana Puiu26 octombrie 2024Actualizat: 30 octombrie 2024, 10:27
Blondina a dezvăluit care sunt alimentele pe care le consumă în fiecare zi.
Carmen Grebenișan, cunoscuta creatoare de conținut, mereu activă pe rețelele de socializare, reușește sa împartă numeroase trucuri și secrete din viața de zi cu zi, pentru un stil echilibrat. Atunci când cunoaște un mic secret, nu ezită să-l împartă cu toți cei care o urmăresc în mediul online, iar de această dată a vorbit despre alimentație și despre ceea ce consumă în fiecare zi.
Acum a deschis subiectul despre murături, dar și cât de importante sunt acestea pentru organism, deoarece lipsa probiotice lor poate să ducă la numeroase probleme digestive și de imunitate, până la inflamație, din spusele ei. „Varza murată îți poate salva jobul, sănătatea, buna dispoziție. Mi se pare că probioticele sunt cele mai importante alimente pe care trebuie să le consumi zilnic. Lipsa probioticelor poate să ducă la probleme digestive, scăderea imunității, inflamație cronică, tulburări emoționale, precum și încetinirea metabolismului, așa că poți să te îngrași mai ușor dacă nu mănânci probiotice.
Afectează tot echilibrul general al sănătății. Eu nu sunt nutriționist, dar asta știu sigur că așa e.”, a spus Carmen Grebenișan.
Totodată, Carmen a oferit și câteva alternative de alimente, dar și o listă cu ceea ce consumă ea în fiecare zi. Mărturisește că lipsa probioticelor poate să încetinească metabolismul, astfel că ești predispus să te îngrași mai repede și este de părere că aportul lor în organism poate să rezolve numeroase probleme de sănătate.
Aceasta este mereu atentă la tot ceea ce consumă pentru a se menține în formă și sănătoasă de fiecare dată. „Să vă dau o listă foarte bună cu alimente ce conțin probiotice. Spre exemplu, iaurtul și kefirul sunt surse excelente de bacterii benefice pentru digestie. Dacă nu vă plac lactatele, varza murată, miso, produsele fermentate din soia susțin sănătatea intestinală. Kombucha, o băutură fermentată, o sursă esențială de probiotice pentru echilibrul microbiomului. Sunt așa multe alimente cu probiotice pe care le puteți consuma. Nu trebuie să le consumați în cantități mari, asta e partea faină, dar ar fi necesar să le consumați.”, a mai adăugat creatoarea de conținut.