Alimentul la care ar trebui să renunţi definitiv! Un medic oncolog trage un semnal de alarmă: ”E otravă!”

Alimentul la care ar trebui să renunţi definitiv! Un medic oncolog trage un semnal de alarmă: ”E otravă!”
Alimentul la care ar trebui să renunţi definitiv! Un medic oncolog trage un semnal de alarmă: ”E otravă!”

Cancerul este o boală care afectează, la nivel mondial, milioane de oameni, fapt pentru care un medic oncolog atrage atenţia că un aliment ar trebui să dispară definitiv din dieta noastră, întrucât este otravă.

Este vorba despre carnea procesată, care după părerea medicului Cătălin Costovici, este extrem de nocivă pentru sănătate.

”Carnea procesată trebuie să dispară din alimentaţia oricăruia dintre noi: salamurile, cârnaţii, crenvurştii, parizerul, mezelurile cu carnea mărunţită. Este cea mai nenorocită, e otravă, pentru că procesarea în sine înseamnă şi nişte stabilizatori, coloranţi, celebrele E-uri.

Iar efectul lor e cumulativ în timp şi, în zeci de ani, aceste efecte, sunt otravă pe pâine ”, a atras atenţia medicul Costovici.

Mai mult de atât, el susţine că apariţia cancerelor este întâmplătoare, urmarea hazardului, iar numărul bolnavilor este în continuă creştere: ”Vorbim totuşi de peste 150.000 de cancere în prezent, ceea ce este foarte mult. Incidenţa cancerului este într-o creştere explozivă. Toată nebunia în care trăim, după ‘89 încoace, se repercută şi în incidenţa cancerului. A tuturor cancerelor şi la orice vârstă, din păcate.”, a mai spus el conform evz.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Barbatul asta are cancer in faza terminala! A facut un lucru BANAL pe care il fac multi!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies