Alin Oprea, dezvăluiri dureroase despre tatăl său: „Tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea, să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin, care m-a durut!”

Alin Oprea, dezvăluiri dureroase despre tatăl său: „Tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea, să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin, care m-a durut!”
Alin Oprea, dezvăluiri dureroase despre tatăl său: „Tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea, să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin, care m-a durut!”

Artistul nu a avut alături un tată pe care să se poată baza.

Alin Oprea a fost invitat în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, acolo unde a făcut mărturisiri dureroase despre tatăl său.

Alin Oprea nu și-a cunoscut tatăl

Citește și: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”

Alin Oprea, dezvăluiri dureroase despre tatăl său
Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alin Oprea a vorbit despre talentul muzical al lui Tavi Colen! Cât de mult l-a ajutat artistul pe fostul său coleg să evolueze: „Ajunsesem spre final să înregistrăm câte un refren întreg.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Solistul trupei Talisman a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa femeii care i-a dat viață.

Cu toate acestea, în ceea ce-l privește pe tatăl său, Alin Oprea a fost profund dezamăgit de acesta, deoarece l-a abandonat înainte să se nască.

Sigur că nu mă puteam naște fără un tată, însă tatăl meu, după ce mama i-a dat încrederea și a crezut că va putea avea în continuare un soț, după ce soțul de dinainte, tatăl fratelui meu, a murit la vârsta de 22 de ani, când mama avea 20, printr-un cancer galopant.

Crezând că își va reface viața, nu și-a refăcut-o de fapt. A descoperit că tata mai avea o familie, mai avea copii. A aflat prea târziu și a hotărât ca eu să rămân alinarea vieții ei și o amintire frumoasă din a doua iubire a vieții pe care a avut-o. Tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea, să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin, pe care am avut-o toată viața și care m-a durut .”, a declarat artistul.

Alin Oprea și-a sunat tatăl la vârsta de 33 de ani

Alin Oprea, dezvăluiri dureroase despre tatăl său
Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Până la vârsta de 33 de ani, artistul nu a știut nimic de tatăl său. Cu toate acestea, în seara de Crăciun, Alin Oprea și-a călcat pe orgoliu și i-a dat un telefon celui care l-a părăsit.  

A apărut în viața mea, pentru că la vârsta de 33 de ani, într-o seară de Crăciun, mi-am amintit de pildele lui Iisus, am pus mâna pe telefon și sunat la un număr pe care un prieten care lucra la poliție a identificat o persoană care părea a fi tata.

Mi-a dat un număr de telefon fix. Și în noaptea de Crăciun am sunat, a răspuns un domn și i-am spus: „Tată, sunt Alin și te-am sunat să-ți spun Crăciun fericit!” Asta la vârsta de 33 de ani, după ce o viață întreagă eu nu am fost nici căutat și nici nu am știut cine e tatăl meu.”, a mai povestit vedeta.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Tavi Clonda vorbește despre momentul în care Gabriela Cristea a născut: „Era un geam acolo. Nu am fost înăuntru! Mai bine că nu am fost. Am vrut să aud primul sunet.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies