Alin Sălăjean, despre Albert Oprea de la Survivor România: ”Inteligența emoțională NU are legătură"

albert oprea favoritul publicului
Albert Oprea a ieșit favoritul publicului la Survivor România

Albert Oprea a devenit favoritul publicului, astfel că Alin Sălăjean, fostul Războinic, a reacționat imediat.

Albert Oprea a ieșit din nou favoritul publicului la Survivor România, asta după ce Maria Chițu le-a câștigat inimile telespectatorilor. Prietenul Războinicului, Alin Sălăjean, îi ține pumnii amicului său din Republica Dominicană și speră că va câștiga marele premiu.

Alin Sălăjean, despre Albert Oprea de la Survivor România

Albert Oprea a ținut să le mulțumească fanilor care îl iubesc și care l-au votat din nou ca fiind numărul unu și speră că va merge cât mai departe în competiția Survivor România.

„Vreau să mulțumesc publicului pentru că încă mă susține și este alături de mine. Chiar am foarte multă nevoie, pentru că devenim mai buni și mai puțini. Le mulțumesc că sunt alături de mine de 11 săptămâni.

Citeste si: Diana Bișinicu, divorț în mare secret după o căsnicie de 10 ani!

Îi iubesc pe toți care trimit din puținul lor un sms pentru mine.

Promit să nu-i dezamăgesc și să nu renunț niciodată oricât de greu ar fi”, spune Albert Oprea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

alin salajean mesaj albert oprea
Alin Sălăjean a transmis un mesaj pentru Albert Oprea de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Alin Salajean]

Alin Sălăjean, fostul Războinic, își susține prietenul din fața televizorului și sper că va deveni câștigător al Survivor România 2021, însă până atunci îi aduce numele în discuție de fiecare dată.

Citeste si: Sorin Pușcașu, ieșire furibundă la adresa lui Albert Oprea la Survivor România!

De asemenea, Alin Sălăjean demontează suspiciunile care atestă că Albert Oprea ar fi susținut de foștii colegi care au ieșit din competiție și declară că acesta joacă pe cont propriu, pe propriile puteri.

alin salajean despre albert oprea
Alin Salajea și Albert Oprea au fost prieteni de la începutul competiției Survivor România[Sursa foto: Instagram Alin Salajean]

Alin Sălăjean a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, acolo unde proclamă că inteligența emoțională nu are legătură cu manipularea, asta pentru a demonstra că nu îl ajută cu voturi pe Albert Oprea.

”Inteligența emoțională NU are legătură cu MANIPULAREA! Ps: Pentru toți cei care ați spus că eu manipulez ”Țara Românească” să fie Albert Oprea favoritul publicului”, spune Alin Sălăjean pe contul de Instagram.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Valentin Sanfira și Codruța Filip, despre nuntă în perioada pandemiei: "Să vedem dacă apucăm"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies