"Alina de la Exatlon este sexy si are o privire periculoasa!" Vezi ce barbat celebru este innebunit dupa frumoasa sportiva! Uite ce spune si despre Anca Surdu. EXCLUSIV!

"Alina de la Exatlon este sexy si are o privire periculoasa!" Vezi ce barbat celebru este innebunit dupa frumoasa sportiva! Uite ce spune si despre Anca Surdu. EXCLUSIV!

Alina de la Exatlon are un fan celebru. Artistul care colaboreaza cu sora Thaliei ar vedea-o intr-o telenovela sud-americana.

 

Alina Pana este una dintre cele mai sexy femei care s-au luptat pentru premiul de 100.000 de euro in Republica Dominicana.

Inalta, puternica si ambitioasa, tanara a fost unul dintre liderii "razboinicilor" si totodata o concurenta cu un grad mare de popularitate. Iar calitatile ei fizice nu aveau cum sa treaca neobservate, un cantaret celebru de la noi declarandu-se fanul ei numarul 1.

Este vorba despre artistul Radhu, un roman care a cunoscut succesul in Mexic si canta cu Laura Zapata, cantareata si actrita de telenovele, sora celebrei Thalia. Solistul a urmarit cateva editii ale competitiei care a cucerit Romania si a fost impresionat de Alina.

" Pe langa faptul ca este frumoasa, are acel ceva care atrage. Are sex appeal si o privire periculoasa. Am stat mult in Mexic si am cunoscut cateva actrite de telenovele printre care si Laura Zapata cu care colaborez.

Alinei i s-ar potrivi un rol de personaj principal negativ, cum au fost cele interpretate de Laura", a declarat Radhu.

Intrebat pe cine ar vedea interpretand un rol principal pozitiv, asemenea celor care au facut-o faimoasa pe Thalia, cantaretul de cumbia a raspuns imediat.

" Anca Surdu ar fi perfecta pentru un rol de fata modesta, superba, dar deloc constienta de calitatile ei fizice.

Are o frumusete angelica, de fata ingenua", a conchis cantaretul care in Mexic este la fel de cunoscut ca Inna.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

3 zodii fara de care NU am putea trai. Sunt capabile de fapte glorioase

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies