Alina Eremia, mai sexy ca niciodata! Uite ce tinute senzuale a purtat la filmarile noului videoclip

Alina Eremia, mai sexy ca niciodata! Uite ce tinute senzuale a purtat la filmarile noului videoclip
Alina Eremia, mai sexy ca niciodata! Uite ce tinute senzuale a purtat la filmarile noului videoclip

Alina Eremia lanseaza un nou videclip, pentru piesa “Cum se face”, compusa de Mihai Boldea, pe versurile lui Claudiu Polk!

 

Noul single are un mesaj puternic: “Versurile vorbesc despre o fata indragostita, care insa ii trage semnale de alarma iubitului sau indiferent ca roata se poate intoarce oricand, iar atitudinea lui rece poate sa o adopte si ea. Pe de alta parte, fata isi aduce aminte si de momentele frumoase petrecute impreuna”, a explicat Alina Eremia.
Filmarile videoclipului, in regia lui iRonic, au avut loc la Palatul Ghica de la Caciulati si au durat aproape 24 de ore.
Alina a purtat patru tinute Pas de Tout by Madalina Dorobantu, machiajul a fost asigurat de Corina Hera, iar coafurile de Luciana Dorobat. Fanii artistei pot vedea in clip si o coregrafie spectaculoasa: “Un lucru pe care mi-am dorit sa-l introduc in videoclip a fost un moment de coregrafie, si cine putea sa gandeasca un dans senzual daca nu Bogdan Boanta? Am lucrat excelent impreuna!”, a mai adaugat tanara.

Noul single are un mesaj puternic: “ Versurile vorbesc despre o fata indragostita, care insa ii trage semnale de alarma iubitului sau indiferent ca roata se poate intoarce oricand, iar atitudinea lui rece poate sa o adopte si ea. Pe de alta parte, fata isi aduce aminte si de momentele frumoase petrecute impreuna ”, a explicat Alina Eremia. 

Filmarile videoclipului, in regia lui iRonic, au avut loc la Palatul Ghica de la Caciulati si au durat aproape 24 de ore.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Alina a purtat patru tinute Pas de Tout by Madalina Dorobantu, machiajul a fost asigurat de Corina Hera, iar coafurile de Luciana Dorobat. Fanii artistei pot vedea in clip si o coregrafie spectaculoasa: “ Un lucru pe care mi-am dorit sa-l introduc in videoclip a fost un moment de coregrafie, si cine putea sa gandeasca un dans senzual daca nu Bogdan Boanta? Am lucrat excelent impreuna! ”, a mai adaugat tanara.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies