Alina Laufer a dezvaluit care sunt semnele ce anunta divortul

Alina Laufer a dezvaluit care sunt semnele ce anunta divortul
Alina Laufer a dezvaluit care sunt semnele ce anunta divortul

Dupa un mariaj de cinci ani si o relatie care s-a intins pe o perioada de zece, in anul 2012, Alina Laufer a divortat de fostul ei sot. Ruptura s-a produs brusc, dupa ce barbatul ei a parasit caminul conjugal si s-a aruncat intr-o alta relatie amoroasa si, in ciuda eforturilor si straduintelor Alinei casnicia sa a fost incheiata cu o vizita la notar si semnarea actelor de divort.

La doi ani de la divort, Alina Laufer si-a revenit miraculous. S-a apucat din nou de afaceri, s-a mutat in casa noua, unde isi creste in continuare fetita rezultata in primul mariaj. Si nu o face singura, ci alaturi de actualul ei sot, Ilan Laufer, afaceristul cu care s-a casatorit si a facut o nunta mare si ca in povesti. Cu toate acestea, Alina Laufer spune ca si-a invatat lectia, iar astazi, stie sa vada de la o posta semnele care anunta ca o relatie a devenit fragila si ca urmeaza o ruptura sau un divort.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

La doi ani de la divort, Alina Laufer si-a revenit miraculous. S-a apucat din nou de afaceri, s-a mutat in casa noua, unde isi creste in continuare fetita rezultata in primul mariaj. Si nu o face singura, ci alaturi de actualul ei sot, Ilan Laufer, afaceristul cu care s-a casatorit si a facut o nunta mare si ca in povesti.
Cu toate acestea, Alina Laufer spune ca si-a invatat lectia, iar astazi, stie sa vada de la o posta semnele care anunta ca o relatie a devenit fragila si ca urmeaza o ruptura sau un divort.
“Cred ca orice femeie care simte ca barbatul de langa ea s-a instrainat oarecum, il simte mai departe, ar trebui sa fie mai atenta. Semnele care anunta despartirea sunt nenumarate. Cand nu mai exista acea conexiune intre parteneri, cand nu mai este dorinta, emotie, iar unul dintre ei se indeparteaza si treptat, treptat e ajunge in situatia sa nu mai cunosti persoana de
langa tine. Pentru mine acestea au fost semnele. Faptul ca persoana de langa mine a devenit un necunoscut. Cand exista mici discutii sau cand incep sa apara urmele acelea de neincredere, alea sunt semne clare ca ceva nu merge. Intr-o relatie deschisa si sincera si complecta nu ar trebui sa existe neincredere. In momentul in care toate aceste semne apar, eu cred raspunsul e unul singur si trebuie sa nu te minti! Nu zic ca o relatie care a ajuns in punctual acesta nu se poate repara, insa, trebuie sa isi doreasca ambii parteneri acest lucru.
Daca lupta impreuna si incep sa-si rezolve blocajele comunicationale dintre ei, rand pe rand si pas cu pas, dar cu maxima sinceritate si fara sa se minte, este foarte posibil ca ei sa se salveze. Daca nu, probabil este mai indicat ca fiecare sa o ia pe drumul sau”, a explicat Alina Laufer pentru WOWbiz.ro.

“Cred ca orice femeie care simte ca barbatul de langa ea s-a instrainat oarecum, il simte mai departe, ar trebui sa fie mai atenta.

Semnele care anunta despartirea sunt nenumarate. Cand nu mai exista acea conexiune intre parteneri, cand nu mai este dorinta, emotie, iar unul dintre ei se indeparteaza si treptat, treptat e ajunge in situatia sa nu mai cunosti persoana de langa tine. Pentru mine acestea au fost semnele. Faptul ca persoana de langa mine a devenit un necunoscut. Cand exista mici discutii sau cand incep sa apara urmele acelea de neincredere, alea sunt semne clare ca ceva nu merge.
Intr-o relatie deschisa si sincera si complecta nu ar trebui sa existe neincredere. In momentul in care toate aceste semne apar, eu cred raspunsul e unul singur si trebuie sa nu te minti! Nu zic ca o relatie care a ajuns in punctual acesta nu se poate repara, insa, trebuie sa isi doreasca ambii parteneri acest lucru. Daca lupta impreuna si incep sa-si rezolve blocajele comunicationale dintre ei, rand pe rand si pas cu pas, dar cu maxima sinceritate si fara sa se minte, este foarte posibil ca ei sa se salveze.
Daca nu, probabil este mai indicat ca fiecare sa o ia pe drumul sau”
, a explicat Alina Laufer pentru www.kfetele.ro

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies