Alina Laufer a slabit 10 kilograme in doar trei luni! Afla retetele ei miraculoase!

Alina Laufer a slabit 10 kilograme in doar trei luni! Afla retetele ei miraculoase!
Alina Laufer a slabit 10 kilograme in doar trei luni! Afla retetele ei miraculoase!

Alina Laufer a fost invitata in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde si-a dezvaluit cateva dintre secretele de slabire.

 

Alina a slabit cu ajutorul unei diete personalizate, conceputa chiar de ea.
"Gatesc destul de mult. Am venit cu niste batoane proteice pe care le prepar acasa. Nu prea imi plac cele din comert, iar acestea au ingrediente naturale, fara chimicale. Contin proteina din zer, faina de cocos, putin unt de arahide si deasupra am pus ciocolata fara zahar. De obicei le fac date fie prin nuca de cocos, fie prin cacao.",
a spus Alina.
##VIDEO7538##
"Am decis ca este vremea ca este nevoie sa renunt la kilogramele in plus. Mi-am conceput singura un regim de slabire. Am invatat foarte mult. Nu exista cura de slabire pe care sa o aplici si pe care sa nu intelegi. Trebuie sa intelegi niste elemente de nutritie. Mie mi se potriveste mult un regim de viata cu putini carbohidrati.
Eu nu consum carbohidrati din cereale, cartofi, dulce, orez. Tocmai ceea ce am dovedit este ca nu trebuie sa te lipsesti din punct de vedere al gustului.", a continuat vedeta.
"Eu fac acasa faina de in, iau inul din supermarket si il pun in rasnita de cafea. Fac biscuiti cu faina de in si ou. Un astfel de biscuite are 0,2 grame de carbohidrati, cam 20 de calorii.
Trebuie sa tinem cont si de calorii. Nu exista regim de slabire fara o restrictie calorica. Eu mananc legume verzi, conopida, broccoli, ridichi, absolut tot ce nu e dulce. Cand iti tii un nivel constant de glicemie in sange nu iti mai este asa foame. Eu raman la 1400 de calorii pe zi.", a mai mentionat Alina Laufer.
"Am inceput aceasta dieta din iulie anul trecut.
Am slabit in etape. Intai am dat jos patru kilograme. Ce am constat eu este ca slabitul nu trebuie sa fie o cursa de 100 de metri garduri. Trebuie sa slabim in etape. Eu luni de zile nu am consumat zahar si carbohidrati de niciun fel pentru ca eram ok in zona in care eram.  Sa va dau un exemplu ce mananc. De dimineata am batut un ou, i-am pus tarate de fisilium si putina apa.
S-a facut ca un aluat. L-am prajit in putin ulei de cocos si s-a facut ca o tortilla. Am adaugat o cutie mica de ton, un strop de maioneza si fasii de castravete. Avea cred ca 220 de calorii, aproape 0 carbo. In loc de piure de cartofi fac un piure de conopida. Mananc si seara. Am niste biscuiti pe care ii servesc cu cream cheese, cu somon si rucola si e nemaipomenit.
Am descoperit niste noodles din congnac care seamana cu cei de la restaurantele chinezesti si merg super bine cu orice. Sunt 100% fibre si nu au calorii.", a concluzionat vedeta.

Alina a slabit cu ajutorul unei diete personalizate, conceputa chiar de ea.

" Gatesc destul de mult. Am venit cu niste batoane proteice pe care le prepar acasa. Nu prea imi plac cele din comert, iar acestea au ingrediente naturale, fara chimicale.

Contin proteina din zer, faina de cocos, putin unt de arahide si deasupra am pus ciocolata fara zahar. De obicei le fac date fie prin nuca de cocos, fie prin cacao.", a spus Alina. 

##VIDEO7538##

" Am decis ca este vremea ca este nevoie sa renunt la kilogramele in plus. Mi-am conceput singura un regim de slabire. Am invatat foarte mult. Nu exista cura de slabire pe care sa o aplici si pe care sa nu intelegi. Trebuie sa intelegi niste elemente de nutritie. Mie mi se potriveste mult un regim de viata cu putini carbohidrati. Eu nu consum carbohidrati din cereale, cartofi, dulce, orez. Tocmai ceea ce am dovedit este ca nu trebuie sa te lipsesti din punct de vedere al gustului.", a continuat vedeta.

" Eu fac acasa faina de in, iau inul din supermarket si il pun in rasnita de cafea. Fac biscuiti cu faina de in si ou. Un astfel de biscuite are 0,2 grame de carbohidrati, cam 20 de calorii. Trebuie sa tinem cont si de calorii. Nu exista regim de slabire fara o restrictie calorica. Eu mananc legume verzi, conopida, broccoli, ridichi, absolut tot ce nu e dulce. Cand iti tii un nivel constant de glicemie in sange nu iti mai este asa foame. Eu raman la 1400 de calorii pe zi.", a mai mentionat Alina Laufer.

" Am inceput aceasta dieta din iulie anul trecut. Am slabit in etape. Intai am dat jos patru kilograme. Ce am constat eu este ca slabitul nu trebuie sa fie o cursa de 100 de metri garduri. Trebuie sa slabim in etape. Eu luni de zile nu am consumat zahar si carbohidrati de niciun fel pentru ca eram ok in zona in care eram.  Sa va dau un exemplu ce mananc. De dimineata am batut un ou, i-am pus tarate de fisilium si putina apa. S-a facut ca un aluat. L-am prajit in putin ulei de cocos si s-a facut ca o tortilla. Am adaugat o cutie mica de ton, un strop de maioneza si fasii de castravete. Avea cred ca 220 de calorii, aproape 0 carbo. In loc de piure de cartofi fac un piure de conopida. Mananc si seara. Am niste biscuiti pe care ii servesc cu cream cheese, cu somon si rucola si e nemaipomenit. Am descoperit niste noodles din congnac care seamana cu cei de la restaurantele chinezesti si merg super bine cu orice. Sunt 100% fibre si nu au calorii.", a concluzionat vedeta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies