Prepara o reteta gustoasa si rapida. Uite cat este de usor!
Ingrediente
Ingrediente
3 linguri ulei de masline
4 bucati piept de pui dezosat si fara piele
250 g rosii cherry taiate in jumatati
2 lingurite otet balsamic
1/2 lingurita sare
Piper proaspat rasnit, dupa gust
1 lamaie taiata in 8 felii
6-8 bucati de tarhon proaspat
8-10 bucati de salvie
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 190C.
Puneti o hartie de pergament intr-un vas pt copt si ungeti cu o lingura de ulei. Asezati puiul in vasul pregatit. Aranjati rosiile in jurul lui. Stropiti puiul si rosiile cu otet si 1 lingura ulei. Presarati sare si piper.
Aranjati deasupra fiecarui piept de pui cate 2 felii de lamaie. Aranjati crengutele de tarhon si frunzele de salvie deadupra si in jurul puiului. Stropiti ierburile cu restul de ulei.
Lasati puiul la cuptor pana devine opac in interior, cam 25-30 de minute. Aranjati cate un piept de pui pe cate o farfurie, punand in jur, cu lingura, cantitati egale de rosii si de ierburi.
Stropiti cu un pic de suc din tava si serviti.- See more at: http://dragameaprietena.kanald.ro/retete/pui-la-cuptor-cu-rosii-cherry--ierburi-aromatice-si-lamaie_44764.html#view
3 linguri ulei de masline
4 bucati piept de pui dezosat si fara piele
250 g rosii cherry taiate in jumatati
2 lingurite otet balsamic
1/2 lingurita sare
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Piper
proaspat rasnit, dupa gust
1 lamaie taiata in 8 felii
6-8 bucati de tarhon proaspat
8-10 bucati de salvie
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 190C. Puneti o hartie de pergament intr-un vas pt copt si ungeti cu o lingura de ulei.
Asezati puiul in vasul pregatit. Aranjati rosiile in jurul lui. Stropiti puiul si rosiile cu otet si 1 lingura ulei.
Presarati sare si piper.Aranjati deasupra fiecarui piept de pui cate 2 felii de lamaie. Aranjati crengutele de tarhon si frunzele de salvie deadupra si in jurul puiului.
Stropiti ierburile cu restul de ulei. Lasati puiul la cuptor pana devine opac in interior, cam 25-30 de minute.
Aranjati cate un piept de pui pe cate o farfurie, punand in jur, cu lingura, cantitati egale de rosii si de ierburi. Stropiti cu un pic de suc din tava si serviti.