Alina Pană te învață cum să scap de cozonacii depuși pe burtică după Paște! Ai nevoie de un câine și... multă voință

Alina Pană te învață cum să scap de cozonacii depuși pe burtică după Paște! Ai nevoie de un câine și... multă voință
Alina Pană te învață cum să scap de cozonacii depuși pe burtică după Paște! Ai nevoie de un câine și... multă voință

Alina Pană, una dintre Războinicele care au făcut senzație în primul sezon al Exatlon România, a făcut de fiecare dată furori cu formele pe care le-a etalat public.

Alina Pană, înainte de a apărea ca Războinică la Exatlon a fost, ani buni, una dintre cele mai apreciate sportive de la noi, câștigând campionate după campionate la fitness, iar apoi a devenit instructor în domeniu, în Cipru.

Citeste si: Interlopul Lucian Boncu din Timișoara, plan malefic pentru a teroriza orașul! A fost înregistrat când spunea ce își dorește: ”Omori 50-100 de oameni”

Citeste si: Florin Salam și Cristina Pucean, direct în autoizolare! Riscă ani grei de închisoare din cauza coronavirusului

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Alina Pană și Ștefan Floroaica !”Nu-mi plac copiii”!!! EXCLUSIV

Aum însă, ținută departe de sala de sport, Alina Pană a găsit rezolvarea problmei mișcării chiar în curtea casei. Și, cum ea este obișnuită să lucreze, pentru întreținerea corprului de fotomodel pe care îl are, cu greutăți serioase, Alina Pană a decis să apeleze la un companion mai puțin obișnuit.

Mai exact, unul dintre cățeii familiei, suficient de greu pentru ca mișcarea pe care o face în curtea casei să fie una și eficientă pentru a scăpa de surplusul de kilograme.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Așa că, ținând strâns în mâini animalul, unul care, probabil depășește 20 de kilograme, Alina Pană s-a apucat să facă genoflexiuni, în serii de zece, repetate de câteva ori, pentru a-și păstra picioarele, mușchii fesieri și abdomenul în forma care i-au adus celebritatea și, normal,

să scape și de caloriile pe care le-a ”savurat” cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

 

Ce trebuie să aibă bărbatul ideal pentru Alina Pană

Când vine vorba de bărbatul ideal, frumoasa Alina Pană devine… pretențioasă. Iar asta pentru că bărbatul care o vrea alături de el trebuie să îndeplinească mai multe condiții. Și condițiile puse de frumoasă "Războinică" nu sunt chiar ușor de ignorat.

În primul rând, un bărbat care vrea să fie lângă mine trebuie să mă respecte. Și, important din cale afară, să mă facă să îl respect. Adică, să fie un om cu care să am ce discuta, să nu mă plictisesc. Apoi, trebuie să aibă simțul umorului, să fie spontan și să fie și, cât de cât, arătos. Apoi, iar asta contează, să fie inspirat, să înțeleagă ce îmi doresc.

Și să fie stabil emoțional, pe mine nu mă interesează relațiile care să nu fie serioase ”, a spus, în exclusivitate, pentru Wowbiz.ro, Alina Pană.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies