Alina Petre a fost bătută de iubitul ei: „A venit peste mine noaptea”

Alina Petre a fost bătută de iubitul ei: „A venit peste mine noaptea”
Alina Petre a fost bătută de iubitul ei: „A venit peste mine noaptea”

Alina Petre și-a denunțat iubitul autorităților după ce acesta a agresat-o. Vedetea a dezvăluit ce s-a întâmplat și cere ordin de restricție pe numele tânărului.

Alina Petre a fost bătută cu sălbăticie de iubitul ei

După ce Alina Petre a înghițit și a suportat abuzurile la care ar fi supus-o iubitul ei mai tânăr, blonda a pus piciorul în prag după ce a fost bătută cu bestialitate. Deoarece nu a mai putut suporta, vedeta a luat hotărârea de a își denunța iubitul la poliție.

Episodul violent la care a fost supusă Alina Petre

Alina a dat primele declarații despre bătaia pe care i-ar fi dat-o iubitul ei și este hotărâtă să facă tot ce-i stă în putință pentru a-l ține pe bărbat cât mai departe de lângă ea. Se pare că aceștia au avut o discuție în care s-au contrazis, discuție care s-ar fi transformat într-o bătaie din cauza bărbatului care și-a pierdut cumpătul. Nu ar fi prima oară când acesta prezintă un comportament violent.

Citeste si: Daniela Crudu are iubit! Vedeta a dezvăluit adevărul: "Să zic că da"

„Am fost agresată de un fost prieten. Aseară am fost la poliție, am depus o plângere și mi-au spus să scot certificat medico-legal. Am o echimoză pe braț și e bine să scot acest certificat pentru a obține ordin de protecție, să-l prelungesc și să înaintez plângerea penală.

Totul s-a întâmplat din cauza unor discuții în contradictoriu. Oamenii nu se pot stăpâni, nu-și pot controla emoțiile(...) M-am temut pentru viața mea și de aceea am apelat la autorități. Au fost mai multe dicuții contradictorii, a venit peste mine noaptea. Înceca să spargă ușa. Mi-a spart două televizoare. Un comportament deplasat”, a declarat Alina Petre.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

I-a fost rușine să vorbească?

Alina Petre a mărturisit că nu a îndrăznit să ceară ajutor pentru că îi era frică și rușine să fie judecată de cei din jur. În final, aceasta a realizat că este momentul să pună capăt coșmarului și să vorbească despre ce i se întâmplă, astfel încurajând și alte femei care se află în situații similare să ia aceeași inițiativă.

Citeste si: Daniela Crudu a vorbit despre căsătorie! "Și un gagic de-al meu dacă mă stresa prea tare, schimbam cartela! Marș!"

A trebuit să spun mamei mele, fetiței mele. Mi se pare un act de curaj să spui ceea ce se întâmplă în viața ta și să dai un exemplu fetelor care trec prin așa ceva.

Am multe prietene care stau în frică. Și eu am tăcut tot de jenă de ce spune lumea. Noi creștem cu mentalitatea asta” , a declarat vedeta.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Blonda susține că bărbatul este de fel violent și că a făcut primii pași spre pedepsirea lui: „ Cred că este agresiv și violent pentru că așa este el, nu cred că sunt prima femeie cu care procedează așa. Îi trebuie o lecție prin care să înțeleagă că ceea ce face este ilegal” , a mai spus Alina Petre. 

Sursă foto: Instagram Alina Petre

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies