Alina Radi, reacție în direct la TV după vestea că Nick Rădoi și Mădălina Apostol se căsătoresc! Fosta iubită a afaceristului a spus totul: „El mă caută în continuare”

Alina Radi, reacție la vestea că Nick Rădoi și Mădălina Apostol se căsătoresc!
Alina Radi, reacție la vestea că Nick Rădoi și Mădălina Apostol se căsătoresc!

Fosta iubită a omului de afaceri, Alina Radi, a avut o primă reacție despre căsătoria lui Nick Rădoi cu Mădălina Apostol.

Alina Radi, fosta iubită a omului de afaceri Nick Rădoi, a avut o primă reacție la vestea că acesta a decis să se căsătorească cu Mădălina Apostol. Întrebată fiind ce părere are despre decizia omului de afaceri de a păși în fața altarului alături de actuala lui parteneră de viață, Alina Radi a precizat că le urează multă fericire și tot binele din lume.

Citeste si: Connect-R și Misha, împreună la petrecerea de ziua fiicei lor! Cum s-au afișat cei doi după cinci ani de la divorț

Nick Rădoi
Nick Rădoi[Sursa foto: Facebook]

Cât despre posibila invitație la marele eveniment, artista a dezvăluit că o va refuza, asta pentru că în acea perioadă va avea agenDa plină cu solicitări la diferite cântări.

„Le urez succes, să fie sănătoși și fericiți. Nu, de ce să mă duc, de ce m-aș duce (n.r. dacă ar fi invitată la nuntă). Am destule evenimente, cu siguranță voi fi ocupată în perioada aia sau cine știe dacă o să mai cânt până atunci, că până se căsătoresc ei...”

, a spus Alina Radi la Antena Stars.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Între Alina Radi și Mădălina Apostol a avut loc un scandal de proporții care a durat mult timp, dat fiind faptul că amândouă făceau parte din viața cunoscutului om de afaceri Nick Rădoi.

Citeste si: Fiica lui Adi Minune, pregătiri intense pentru nuntă! Cum descrie tânăra cadrul perfect pentru marele eveniment

Mădălina Apostol
Mădălina Apostol[Sursa foto: Facebook]

Alina Radi: „Dacă i-aș spune lui că vreau să ne împăcăm, ar accepta” 

În urmă cu doar câteva săptămâni, cântăreața recunoștea că încă ține legătura cu fostul ei partener, Nick Rădoi. După declarațiile acesteia se înțelege că cei doi încă își vorbesc, în ciuda faptului că omul de afaceri urmează să pășească în fața altarului alături de Mădălina Apostol.

„Da, este adevărat că mă caută.

Ei doi nu au nicio relație, în sens de căsătorie, de divorț sau așa mai departe, așa cum spunea ea. Ei nu se vor căsători niciodată. El mă caută în continuare. Eu dacă i-as spune lui că vreau să ne împăcăm, ar accepta”, spunea Alina Radi în urmă cu câteva săptămâni.

Alina Radi
Alina Radi[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Speak și Ștefania, anunțul momentului! Cine i-a dat de gol pe artiști: „Așteaptă un copil. În exclusivitate vă spun”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies