Alina Sorescu a divorțat de Alex Ciucu? Gestul neașteptat pe care l-a făcut artista i-a uimit pe fani

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu se mai înțeleg la fel de bine ca înainte, iar gestul făcut de artistă alimentează zvonurile!

Cuplul a intrat în vizorul publicului larg în urmă cu câteva luni, atunci când au început să apară zvonuri potrivit cărora cei doi ar urma să divorțeze, asta după ce designerul a fost surprins intrând în casa altei femei. Cu toate că întâmplarea a părut că nu le afectează relația, fanii au continuat să caute răspunsuri în legătură cu adevărata poveste dintre cei doi.

Citeste si: Raluca Pastramă are un nou iubit! Cine este și cum arată bărbatul care i-a cucerit inima: „Te iubesc!”

După ce a fost surpins în compania altei doamne, Alex Ciucu a mărturisit că nu există probleme în căsnicie, iar divorțul este departe de a fi inițiat. Designerul spune că nu obișnuiește să vorbească despre viața sa personală și nici nu-i face plăcere.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Albert Oprea s-a despărţit de Simona Hapciuc? Ce a scris fostul concurent de la Survivor România pe Instagram

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, a declarat Alexandru Ciucu pentru fanatik.ro

Alina Sorescu a șters deja toate amintirile cu soțul ei!

În timp ce Alex Ciucu declară că relația lor este în continuare foarte bună și că nu are de gând să schimbe nimic în căsnicie, Alina Sorescu face un gest ce arată că lucrurile nu mai funcționează cum ar trebui.

Artista și-a uimit fanii de pe Instagram în momentul în care a șters toate pozele cu soțul ei, deși acestea arătau că are parte de o căsnicie perfectă. 

Citeste si: Aya și Andrei de la Puterea dragostei au dezvăluit motivele despărțirii: „M-am simțit controlată...”

Alina Sorescu
Alina Sorescu[Sursa foto: Instagram]

Alina Sorescu a fost întrebată de mai multe ori despre relația pe care o are cu Ciucu, dar a preferat discreția și nu a oferit detalii dn viața ei privată.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucuri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, spunea ea în cadrul unei emisiuni televizate.

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum arată viața Annei Lesko după despărțirea de DJ Vinnie: „El nu a fost pregătit”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies