Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu: ”Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează

Cântăreața a lămurit mai multe aspecte despre divorț la emisiunea Teo Show. Când au decis cei doi să se despartă?

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să își spună adio după o căsnicie de 12 ani. Ei s-au căsătorit în 2010 și au două fete împreună.

Cei doi au fost foarte discreți de când au anunțat despărțirea, iar acum Alina a început să ofere mai multe detalii. Ea este cea care a depus actele de divorț.

Citeste si: VIDEO| Alina Sorescu a fost jefuită! Ce i-a dispărut din casă

Alina Sorescu, noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu

Cântăreața și designerul au fost împreună din 2008 și au două fetițe împreună, Elena Carolina și Ana Raisa. Alexandru Ciucu  a cerut ordonanță președințială, solicitând custodia celor două fete pe care le are cu aceasta.  

Cu toate acestea, fetițele au rămas alături de mama lor.

"Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața: și cu bune, și cu rele.

Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. Ei sunt motorul și motivația.(...) E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă. E complicat pentru că e vorba de fete, dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut", a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

Citeste si: Cine este presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu. Georgiana ar fi fost cea mai bună prietenă a Alinei Sorescu

Artista a dezvăluit că lucrurile nu s-au întamplat peste noapte, fiind o decizie dificilă. 

"De la începutul anului, din februarie (s-au separat- n.r.). Deocamdată este complicat să intru în aceste detalii, încă vorbim de domiciliul fetelor. Lucrurile nu s-au clarificat nici aici.

Într-adevăr, eu am câștigat în primă instanță, dar el epuizează toate căile de atac și atunci nu e cazul să vorbim atâta timp cât lucrurile nu s-au clarificat în instanță și, din păcate, situația este departe de a se termina.

Nu am de ales decât să-mi văd în continuare de treabă, de munca mea, să cresc fetițele așa cum am făcut-o și până acum. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, nu sunt genul de om care ia decizii peste noapte.

Lucrurile s-au întâmplat în timp, acum e o chestiune de organizare, iar acum trebuie să vedem ce și cum. Eu merg înainte", a mai spus Alina Sorescu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nou proiect muzical alături de Edward Sanda

În prezent, ea se axează pe carieră și pe fetițele ei. În ciuda perioadei dificile pe care o traversează, Alina Sorescu reușește să își surpindă fanii în ultima perioadă.

Recent, artista a anunțat că pregătește o nouă melodie alături de Edward Sanda. 

„Ați ghicit! @edwardsandaofficial ne-a compus melodia nouă! Și eu, și picii abia așteptăm să o lansăm!", a scris Alina Sorescu într-o postare cu Edward Sanda. 

Citeste si: Alina Sorescu, adevărul din spatele divorțului! Când s-a despărțit, de fapt, de Alexandru Ciucu? „Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează [Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu! Ce decizie a luat artista după despărțire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies