Alina Sorescu, prima reacție după ce Alexandru Ciucu și-a refăcut viața: „Nu sunt încă liniștită”

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu divorteaza dupa 12 ani

Ce spune Alina Sorescu despre faptul că soțul său și-ar fi refăcut deja viața, deși procesul de divorț nu s-a încheiat.

Vestea că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează a căzut ca un adevărat trăsnet în showbiz-ul românesc! Actrița și-a luat fetițele și s-au mutat împreună într-o altă locuință, iar tabloidele scriu că celebrul designer se află deja într-o altă relație.

După o relație de 14 ani și o căsnicie de 12 ani, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se află acum în plin proces de divorț, iar artista a avut o primă reacție.

Vedeta a dezvăluit că a depus actele la începutul anului 2022, iar decizia nu a fost deloc una pripită.

Citeste si: VIDEO| Alina Sorescu a fost jefuită! Ce i-a dispărut din casă

Divorțul este unul cu atât mai dificil cu cât la mijloc se află și cele două fetițe, Carolina și Raisa, pentru care cei doi au ajuns să se lupte în instanță.

Citeste si: Ce șanse are Alexandru Ciucu să câștige recursul și să primească custodia fetelor cu Alina Sorescu| EXCLUSIV

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cât despre momentul în care și-ar reface viața, Alina Sorescu nu exclude această posibilitate, însă nu se poate gândi în acest moment la acest lucru, mai ales că nici nu a divorțat legal.

De cealaltă parte, se pare că Alexandru Ciucu se află într-o altă relație, iar noua iubită s-ar afla la Paris.

Alina Sorescu
Alina Sorescu nu se gandeste la o noua relatie prea curand[Sursa foto: Instagram]

Cei de la fanatik.ro l-au contactat pe designer pentru a-și spune punctul de vedere în legătură cu relația amoroasă în Paris, însă acesta a preferat să fie rezervat. „Nu comentez. Îmi pare rău”, a spus Alexandru Ciucu, în momentul în care a fost pus față în față cu informațiile obținute de sursa citată.

Citeste si: Cine este presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu. Georgiana ar fi fost cea mai bună prietenă a Alinei Sorescu

Alina Sorescu  spune că are alte priorități în acest moment:

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite.

Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a spus Alina Sorescu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alina Sorescu
Alina Sorescu nu spune nu unei noi relații[Sursa foto: Instagram]

Ce spune Alina Sorescu despre soțul său

Cât despre acțiunile soțului său de a cere ca fetițele să rămână la el pe perioada procesului de divorț, Alina Sorescu nu este deloc liniștită pentru că lucrurile nu s-au clarificat și speră ca micuțele să îi fie alături în toată această perioadă și să nu fie despărțite.

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat.

Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm.

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la fel. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”, a mai spus artista.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Alexandru Ciucu, decizie radicală după ce instanța a decis ca fetițele să rămână cu Alina Sorescu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies