Alina Sorescu, vestea momentului după zvonurile divorțului de Alexandru Ciucu: „Cea mai mare bucurie a sfârșitului de an”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Artista le-a făcut fanilor săi o mare surpriză! Iată ce a anunțat frumoasa blondină

Alina Sorescu se numără printre cele mai apreciate câtărețe de la noi din țară, are un succes răsunător, iar ultima vestea pe care le-a oferit-o internauților reprezintă dovada că lucrurile în viața ei încep să meargă din ce în ce mai bine!

Citeste si: Jador se întoarce la Puterea dragostei? Artistul vrea să facă o nouă cucerire: „Să o iau pe fata aia frumoasă”

Alina Sorescu
Alina Sorescu[Sursa foto: Instagram]

Alina Sorescu, mesaj surpriză pe Instagram!

În ultima perioadă de timp, în viața artistei au existat câteva momente de cumpănă, dat fiind faptul că au apărut mai multe zvonuri conform cărora ea și soțul ei, Alexandru Ciucu ar urma să divorțeze. Informațiile au venit după ce cunoscutul designer a fost surprins în compania unei femei misterioase, despre care ulterior a declarat că este doar o prietenă bună de familie.

La momentul respectiv, Alexandra Sorescu nu a oferit detalii despre imaginile apărute pe internet, dar a explicat faptul că își dorește ca să se ocupe în continuare de familie și de proiectele sale. Nimic mai mult! Artista le-a făcut o mare surpiză fanilor, după ultima postare publicată pe contul ei de Instagram!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Alina Sorescu a lansat o nouă piesă de Crăciun, iar proiectul reprezintă o mare realizare, după cum a spus chiar ea. După tot efortul depus, artista le-a cerut fanilor păreri despre noua piesă, invitându-i să urmărească videoclipul pe canalul de YouTube.

„Cea mai mare bucurie a sfarsitului de an 🤩💪 Va invit pe canalul de youtube Cantece Gradinita.ro pentru a viziona animatia de care beneficiaza mai nou cantecul nostru “Mersi, Mos Craciun” 🎅🏻🎅🏻🎅🏻
Povestea a fost construita urmand versurile piesei, pentru a-i duce pe cei mici mai usor in lumea de vis a

Mosului si a celor care il asteapta 🎄  Sunt nerabdatoare sa aflu parerile voastre ❤️”, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Instagram.

Citeste si: Viviana Sposub și Nicoleta Dragne, noi replici acide la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Se comportă că un cățel bine dresat!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alina Sorescu
Alina Sorescu[Sursa foto: Instagram]

Alexandru Ciucu, despre divorțul de Alina Sorescu

Cunoscutul designer de costume pentru bărbați, Alexandru Ciucu, a fost văzut în compania unei femei despre care nu se știa aproape nimic, astfel că la scurt timp după, în mediul online, au apărut o mulțime de zvonuri potrivit cărora cei doi ar urma să divorțeze. Pentru a elimina orice fel de speculații, designerul a ieșit în față și a lămurit întreaga situație, dezvăluind, de asemenea, și identitatea femeii alături de care a fost văzut.

„Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a declarat Alexandru Ciucu pentru impact.ro.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mariana de la Puterea dragostei, mămică în scurt timp? Tânăra are mari planuri de viitor: „Abia aștept să îmi spună «mamă»!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies