Aloe vera este cel mai bun remediu pentru tratarea vergeturilor! Iata cum sa-l folosesti pentru efecte maxime!

Aloe vera este cel mai bun remediu pentru tratarea vergeturilor! Iata cum sa-l folosesti pentru efecte maxime!
Aloe vera este cel mai bun remediu pentru tratarea vergeturilor! Iata cum sa-l folosesti pentru efecte maxime!

In cazul in care te-ai ales cu cateva vergeturi pe sani, pe coapse sau pe fese din cauza ca ai slabit, te-ai ingrasat sau pentru ca ai nascut, aceasta problema are si o rezolvare - utilizarea plantei aloe vera.

Datorita substantelor pe care le contine, aloe vera are capacitatea de a reface tesuturile pielii. Daca folosesti acest remediu de cand ai observat ca ti-au aparut vergeturile, eficienta plantei este si mai mare.

Pentru efecte maxime se foloseste gel de aloe vera, care se aplica pe zonele afectate de doua ori pe zi.
Poti sa-l cumperi gata preparat sau il poti face chiar tu.

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci sucul obtinut de la planta cu ulei de masline si cu lichidul obtinut prin spargerea unor capsule uleioase de vitamina E.

Ingredientele se folosesc in proportii egale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies