Alternative sanatoase la mancarea fast-food

Alternative sanatoase la mancarea fast-food
Alternative sanatoase la mancarea fast-food

De multe ori te lasi ispitita de produsele fast-food, fiindca mai mereu esti pe fuga si nu ai timp sa iei masa acasa sau la birou. Chiar daca ai un ritm de viata alert, poti avea un stil de viata sanatos. Important e sa stii care sunt cele mai potrivite alegeri in materie de alimentatie.

Alege mancaruri care se pregatesc rapid, dar sunt sanatoase

Multe restaurante pregatesc mancarea asa cum ai face-o acasa, din ingrediente cat mai naturale. Daca vei alege preparate pe baza de legume, organismul tau va obtine substante nutritive esentiale, iar tu nu va trebui sa-ti faci griji pentru silueta.  Alaturi de garnitura poti consuma si carne slaba, precum peste sau piept de pui.

Opteaza pentru bufetul suedez

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Foarte multe supermarketuri sau hipermarketuri au

zone in care se serveste mancare gatita. Alege ceva cat mai sanatos si nu face combinatii nepotrivite. De multe ori, alimente care sunt sanatoase cand sunt consumate separat, in combinatiile nepotrivite nu mai sunt atat de bune. Spre exemplu, evita sa consumi proteine cu carbohidrati, precum cartofi sau orez alb cu carne.

Ia-ti pranzul la pachet

Inainte de a pleca la birou, pregateste-ti rapid un pranz pe care sa-l iei la pachet.

Poti opta pentru o salata de legume proaspete cu branza, orez cu legume sau chiar ciorbe. Intre mesele principale, evita sa consumi produse de panificatie precum covrigei, biscuiti sau chipsuri. Mananca mai degrabe fructe, nuci sau migdale, fara a exagera, fiindca in cantitati mari pot duce la cresterea in greutate.

Pregateste-ti un smoothie

Piureurile de legume sau fructe sunt o alegere buna atat pentru masa de dimineata, cat si pentru masa de pranz sau ca gustare.

Dupa ce ai preparat un smoothie pe gustul tau, il poti congela pentru a-l lua cu tine la serviciu sau pentru a-l consuma seara, cand te intorci de la serviciu prea obosita pentru a mai sta in bucatarie sa gatesti.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies