,,Altfel nu intru în ring”. Ce condiție a pus Andreea Tonciu pentru a accepta să se lupte cu Bianca Drăgușanu în cușca MMA

,,Altfel nu intru în ring”. Ce condiție a pus Andreea Tonciu pentru a accepta să se lupte cu Bianca Drăgușanu în cușca MMA
,,Altfel nu intru în ring”. Ce condiție a pus Andreea Tonciu pentru a accepta să se lupte cu Bianca Drăgușanu în cușca MMA

O nouă gală RXF va avea loc în România într-o lună de zile, iar organizatorii își doresc să aducă în ring vedete cunoscute din showbiz. Printre persoanele care au primit propuneri în legătură cu evenimentul se numără și Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu, care se lasă foarte greu.

Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu sunt nume foarte cunoscute în showbiz-ul românesc. Cele două au fost provocate să participe în cușca MMA, iar vedetele își vor face apariția doar în schimbul unei sume foarte mari de bani. Iată cât cere Andreea Tonciu pentru a participa la evenimentul care va avea loc la finalul lunii septembrie.

Citeste si: „În viață se mai fac greșeli” Ce declarații a făcut Andreea Tonciu despre familia ei

Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu luptă în ring
Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu luptă în ring[Sursa foto: Instagram]

Ce condiții au impus cele două vedete

Andreea Tonciu a fost contactată de către organizatorii Galei RXF, pentru a intra în ring împotriva Biancăi Drăgușanu. Evenimentul va avea loc la finalul lunii septembrie.

Andreea Tonciu a fost destul de entuziasmată când a primit vestea, dar totul a rămas la stadiul de propunere, deoarece vedeta a cerut o sumă foarte mare de bani.

Ea a spus că dacă Bianca Drăgușanu vrea să se lupte cu ea, organizatorii trebuie să îi ofere 100.000 de euro, altfel nu va intra în ring.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Nu pot să mint, da, au fost discuții să lupt în ringul MMA. Dacă Bianca Drăgușanu vrea să se lupte cu mine, trebuie că organizatorii să îmi dea 100.000

de euro. Altfel nu intru în ring!", a declarat Andreea Tonciu, pentru fanatik.ro.

Citeste si: „Bărbatul oricum înșală” Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri neașteptate despre infidelitatea în cuplu

Ce condiții le-a pus Bianca Drăgușanu organizatorilor Galei RXF

Se pare că nu doar Andreea Tonciu este cea care le-a pus condiții organizatorilor Galei RXF, ci și Bianca Drăgușanu.

Surse din grupul ei de prieteni au declarat că este pregătită să intre în ring, dar are anumite pretenții, în special cele financiare.

Persoanele apropiate vedetei au spus despre aceasta că se luptă cu oricine și că s-a născut pregătită, dar se pare că banii sunt o adevărată problemă pentru cele două vedete, iar dacă nu vor primi atât cât au cerut, nu vor intra sub nicio formă în ring.

"Se luptă cu oricine. S-a născut pregătită!", au precizat surse apropiate Biancăi Drăgușanu, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Ce note au luat la BAC Dorian Popa, Bianca Drăgușanu, Alexandra Stan și Mihai Trăistariu. Vedetele din România care au picat examenul maturității

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Bărbatul oricum înșală” Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri neașteptate despre infidelitatea în cuplu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies