Am aflat adevaratul motiv pentru care Ionut "Jaguarul" de la Exatlon s-a intors in Romania, de urgenta! "Va trebui sa ma si operez..."

Am aflat adevaratul motiv pentru care Ionut
Am aflat adevaratul motiv pentru care Ionut "Jaguarul" de la Exatlon s-a intors in Romania, de urgenta! "Va trebui sa ma si operez..."

Ionut Sugacevschi, “Jaguarul” invins in finala Exatlon Romania de Vladimir Draghia, a ajuns, zilele trecute, de urgenta, in Romania.

 

Venirea lui Ionut a pornit o serie de speculatii care mai de care mai alambicate cu privire la motivele pentru care s-a intors in tara: ba ca s-ar fi despartit de sotie, ba ca nu isi gaseste locul in Belgia. Dar, de fapt, adevarul este cu totul si cu totul altul! Mai exact, Ionut “Jaguarul” Sugacevschi a venit in tara pentru un lucru banal.

“Trebuie sa imi repar, de urgenta, dantura. Am niste probleme, va trebui sa ma si operez pentru a fi totul in regula, pentru a fi asa cum imi doresc. In plus, cat stau pe aici, prospectez si piata, poate voi reusi sa imi deschid o sala de lupte si de forta, pentru a ne face o afacere aici.

Vom ramane in Belgia, dar nu ar strica sa avem o afacere care sa mearga bine si aici, pentru ca, cine stie, la un moment dat ne vom intoarce in Romania si poate vom

ramane definitiv aici. Nu am niciun fel de probleme in cuplu, poate vom face anul acesta si nunta, dar daca nu, cu siguranta, la anul ne vom casatori, ne intelegem perfect”, ne-a spus Ionut Sugacevschi, poreclit “Jaguarul” de la Exatlon. 

In alta ordine de idei, finalistul show-ului fenomen Exatlon Romania 2018 ne-a mai destainuit cate ceva. Mai exact, de unde ii vine porecla care l-a facut celebru.

“Imi place ca mi s-a zis “Jaguarul”. Nu stiu exact cine a spus-o primul, dar am fost incantat. Eu sunt pasionat de documentare din lumea animalor, iar jaguarul este felina mea preferata, un pradator extrem de puternic care nu are rival in jungla”, ne-a mai spus Ionut Sugacevschi.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Catalin Cazacu, prins in fapt cu o asistenta TV! Cu cine s-a intretinut fostul concurent de la Exatlon in weekend, pe litoral

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies