Am aflat ce se petrece CU ADEVĂRAT între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! Relația e în impas EXCLUSIV

Am aflat ce se petrece CU ADEVĂRAT între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! Relația e în impas EXCLUSIV
Am aflat ce se petrece CU ADEVĂRAT între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! Relația e în impas EXCLUSIV

Împăcați și parcă mai îndrăgostiți ca niciodată, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au ajuns într-un adevărat impas, cei doi având de rezolvat o problemă cât se poate de importantă în relația lor.

Mai exact, deși deja au discutate despre nuntă, despre viitorul lor împreună, despre copii, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au reușit să se pună de acord într-o privință cât se poate de importantă pentru relația lor.

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp se pregătesc din nou de NUNTĂ! Avem toate detaliile EXCLUSIV

Citeste si: Ireal! Culiță și Iancu Sterp, făcuți praf de Larisa de la ”Puterea Dragostei”! ”Așa sunt țăranii când se ajung la tv”

Citeste si: Plușica de la ”Puterea Dragostei” vorbește despre relația pe care a avut-o cu Culiță Sterp! ”A fost foarte frumos ce a fost...”

”Pe când erau căsătoriți, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au locuit în Alba Iulia, într-un apartament închiriat. Acum, Carmen de la Sălciua locuiește într-un apartament din oraș, de acolo, doar că, din ce înțeleg, Culiță Sterp nu este foarte încântat de ideea de a se muta, din nou, împreună și mai ales în Alba”, ne-a spus o apropiată de-ale lui Carmen de la Sălciua.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mai mult decât atât, susține sursa noastră, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp se chinuiesc să ajungă la o înțelegere cu privire la unde vor locui, discuțiile fiind cât se poate de serioase între ei. ”Au stabilit să își cumpere, împreună, un loc al lor.

Doar că ea vrea să stea în Alba Iulia, el strâmbă din nas, iar ea vrea aprtament, el ar vrea la casă. Așa că, încă nu au reușit să stabilească nimic… Probabil, curând se vor muta totuși împreună, dar în apartamentul închiriat al lui Carmen”, ne-a mai spus sursa citată.

 

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au negociat împăcarea

De altfel, au aflat reporterii WOWbiz.ro, între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se purtau discuții, pe ascuns, cu câteva săptămâni înainte ca relația lor să se concretizeze. ”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa. Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate.

Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată din preajma celor doi. Mai mult decât atât, pentru a o convinge pe Carmen de la Sălciua de intențiile sale cât se poate de onorabile, Culiță Sterp a făcut și o serie de gesturi care i-au dovedit artistei că nu se joacă.

”A avut grijă să o lase mai moale cu Plușica, să nu se mai vadă cu ea.

Carmen a văzut că fostul ei soț nu glumea cu privire la relația pe care și-o dorește cu ea, așa că a început și ea să se schimbe față de Cosmin Isăilă, să răcească treptat relația. Apoi au discutat despre viitorul lor împreună, iar Carmen i-a cerut un lucru cât se poate de simplu lui Culiță: să nu o mai înșele vreodată. Iar el a jurat că nu va mai călca strâmb și a plusat mărturisindu-i că se gândește la o familie mare alături de ea.
Carmen, când a auzit de asta, i-a și dat papucii lui Cosmin Isăilă și s-a întors la Culiță. Normal, Culiță a făcut, între timp, toate demersurile pentru a-și liniști familia, mai ales că cei din partea lui au făcut-o praf pe Carmen când era în divorț de el”,
ne-a mai spus sursa citată.

Mai mult, în negocierile celor doi și-a făcut loc și discuția despre copii, decizia amândurora fiind să mai aștepte cel puțin un an, mai ales că acum carierele lor sunt în plină ascensiune. Și Carmen, și Culiță, vor copii. Măcar doi, dar au decis să mai aștepte un an, doi, pentru a se recăsători înainte”, ne-a mai dezvăluit apropiatul frumoasei Carmen de la Sălciua și a lui Culiță Sterp.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies