Am aflat cum se pregateste pentru vara! O cunoscuta cantareata de la noi a gasit o reteta minune pentru tonifierea corpului! O poti pregati chiar la tine acasa

Am aflat cum se pregateste pentru vara! O cunoscuta cantareata de la noi a gasit o reteta minune pentru tonifierea corpului! O poti pregati chiar la tine acasa
Am aflat cum se pregateste pentru vara! O cunoscuta cantareata de la noi a gasit o reteta minune pentru tonifierea corpului! O poti pregati chiar la tine acasa

De cand s-a lansat in muzica, Ianna Novac a primit intotdeauna numeroase complimente, fiind una dintre cele mai incantatoare aparitii din lumea mondena de la noi.

Chiar daca are acasa o fetita care a implinit recent doi anisori, soprana arata mai bine decat foarte multe tinere care abia au serbat majoratul, iar acest lucru se datoreaza unui stil de viata sanatos, dar si unor trucuri minune, care o ajuta sa se mentina in forma. De cand a devenit mama, vedeta a inceput sa caute diverse solutii care sa compenseze orele reduse de sport si, dupa cum arata, putem spune ca a reusit.

Unul dintre trucurile ei de frumusete ar trebui scris cu litere de aur intr-o carte cu retete de vara, caci reuseste sa transforme radical pielea oricareia dintre noi. Unde mai pui ca nici nu este greu de pregatit! Tot ce aveti nevoie este putin ulei de masline, ulei esential de scortisoara si ulei esential de ardei iute.

“Pentru arderea grasimilor si tonifierea corpului am inventat o reteta minune, care face cu adevarat minuni.

E foarte simplu! Amestecam 200 ml de ulei de masline cu ulei esential de scortisoara si ulei esential de ardei iute, pe care le procuram de la orice plafar, iar apoi folosim “lotiunea” pe zonele dorite. Imediat dupa prima folosire simti si vezi cum se sculpteaza corpul”, a povestit cantareata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Si in bucatarie foloseste retete minune

De cand se stie, Ianna Novac a avut intotdeauna o alimentatie sanatoasa, dar

nu poate spune ca urmeaza o anumita dieta. Una dintre retetele ei preferate  este cea de somon “afumat” in casa. Pe cat este de simpla, pe atat e de gustoasa!

“ Luam un file de somon, il jupuim de piele, iar separat amestecam doua linguri de sare cu o lingura de zahar si una de boia iute sau dulce, dupa cum doreste fiecare. Dupa ce am amestecat bine aceste ingrediente, se unge pestele pe ambele parti si se infasoara intr-un tifon sau o bucata de material curata.

Se baga la frigider, iar dupa 12 ore este gata! Eu il mananc foarte des, cu rucola”, a povestit soprana.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies