„Am așteptat 29 de ani să postez poza asta.” Oana Radu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii

„Am așteptat 29 de ani să postez poza asta.” Oana Radu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii
„Am așteptat 29 de ani să postez poza asta.” Oana Radu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii

Oana Radu este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din țara noastră și a reușit să adune alături de ea un număr mare de fani la fiecare pas în cariera sa.

Cântăreața este foarte activă și pe rețelele de socializare, ținând frecvent legătura cu fanii săi și împărtășind momente bune, dar și mai puțin bune.

Citește și: ”Cine nu are probleme financiare în ziua de astăzi?!” Gina Matache, declarații inedite despre problemele financiare ale Oanei Matache, după despărțirea de Răzvan Miheț

Oana Radu, apariție neașteptată

Recent, cântăreața a dorit să împărtășească cu cei care o urmăresc online o imagine care aștepta de ani de zile să fie postată.

Este vorba despre o fotografie în care își arată abdomenul, fericită și mândră că își poate arăta corpul, după ce a slăbit.

„Prietenii și apropiații mei știu că am așteptat 29 de ani să postez poza asta.”, a scris Oana Radu, în dreptul imaginii în care apare cu abdomenul la vedere, după ce a slăbit considerabil.

Oana Radu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare
Oana Radu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cum au reacționat fanii artistei

Fanii artistei au fost încântați să vadă imaginea și mulți au felicitat-o pentru ambiția și determinarea ei de a lupta cu kilogramele.

„Ești adorabilă! Acum, atunci și întotdeauna! Există oameni care văd prin suflet, nu prin haine...”, „Felicitări pentru ambiție și reușită”, „Nu contează cât este de greu, contează să reușești”, „Superbă și ambițioasă”, „Felicitări pentru felul în care ai reușit să te transformi.

Să ai puterea să te menții și să te perfecționezi mereu”, „Felicitări! Respect! Ești foarte frumoasă!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților, care au apărut la postarea Oanei Radu.

De ce și-a făcut Oana Radu o intervenție chirurgicală

Recent, cântăreața a scris pe pagina personală de Instagram că dorește să ia o pauză de la rețelele de socializare, deoarece urmează să facă un pas important în viața sa, mai exact, o intervenție chirurgicală. 

Așadar, deși operația a fost efectuată în Turcia și Oana Radu părea să aibă forma pe care și-o dorea de mult, ea nu era mulțumită de unele aspecte ale corpului său. Prin urmare, vedeta le-a promis fanilor săi că va face o intervenție estetică și va reveni cu mai multe informații.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ea a menționat că își dorea de mult timp să se supună unei operații estetice, însă avea un program încărcat. De asemenea, ea a declarat că se află într-o stare de sănătate foarte bună și le-a mulțumit celor care i-au trimis mesaje de încurajare.

„Guys, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre! Sunt chiar foarte bine! Operația a fost una de ordin estetic pe care mi-o doream de mult, doar că nu am avut suficient timp să o fac! Mâine vă povestesc totul”,

a transmis Oana Radu pe pagina sa de Instagram.

Oana Radu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare
Oana Radu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Asemenea oameni nu vreau să văd în viața mea. Nu, nu, nu! Categoric nu. E o relație tampon.” Ce a făcut Radu Siffredi, după ce Protecția Copilului s-a autosesizat



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

“Observ că ești prost dacă ai o meserie banală.” Gina Matache, atac dur în mediul online! Cântăreața a postat o fotografie care a stârnit multe comentarii din partea internauților

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies