„Am avut ambele sarcini toxice!” Irina Loghin a povestit despre drama vieții ei. Artista nu a putut rămâne însărcinată o perioadă lungă de timp

„Am avut ambele sarcini toxice!” Irina Loghin a povestit despre drama vieții ei. Artista nu a putut rămâne însărcinată o perioadă lungă de timp
„Am avut ambele sarcini toxice!” Irina Loghin a povestit despre drama vieții ei. Artista nu a putut rămâne însărcinată o perioadă lungă de timp

Chiar dacă este mereu veselă și reușește să ajungă la inimile oamenilor prin cântecele sale, interpretă populară ascunde în spatele zâmbetului său o dramă greu de imaginat.

Artista a făcut o dezvăluire emoționantă despre experiența cea mai dificilă din viața ei. Irina Loghin a povestit despre drama vieții ei.

Irina Loghin a povestit despre drama vieții ei

Deși este acum mama a doi copii minunați, Irina Loghin a luptat timp de mulți ani pentru a deveni însărcinată. Abia la vârsta de 36 de ani a reușit să conceapă un copil, deoarece a descoperit că avea o trompă înfundată și că nu putea rămâne însărcinată.

„Atunci parcă nu-ți dai seama ce ți se întâmplă. Pe Ciprian l-am făcut la 36 de ani, nu mi-l dădea Dumnezeu până atunci. Am aflat la Târgu Mureș de un profesor bun și m-am dus la un control să văd ce se întâmplă, care e motivul pentru care nu rămân însărcinată. Și am aflat că aveam o trompă înfundată și din cauza asta nu devenisem mamă atâția ani.

La o lună de zile după ce mi-a dat un tratament, am rămas cu Ciprian. Iar Irinuca a venit nepregătită”, a spus irina Loghin pentru Ciao!

Artista a admis că a suferit de toxicoză în ambele sarcini și chiar a ajuns să fie foarte slăbită, deoarece nu putea să mănânce și simțea greață constant.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Am avut ambele sarcini toxice. Primele patru luni au fost cele mai grele. Când a început să miște sarcina, mi-am mai revenit, parcă nu mai eram nici gravidă. Eram piele și os, nu mâncam nimic. Am întrerupt și cântatul. Am plecat la țară la mama, iar cele două surori ale mele care erau și ele acolo au fost alături de mine. Nu voiam să mănânc nimic, dar ele îmi pregăteau tot felul de lucruri.

Mama era mai haioasă de felul ei și de la sarcină m-am trezit cu niște frisoane groaznice. Era caniculă, luna lui cuptor, iar sora mea mi-a făcut focul în casă. Și-a văzut mama focul când venise de la câmp, de la prășit de porumb, și nu înțelegea ce se întâmplă, i-a zis sora mea. S-a minunat mama și a zis că ne vor da oamenii ăștia în jurnale, cu focul aprins în iulie”, și-a adus aminte artista.

Irina Loghin a fost la un pas de moarte

Irina Loghin a povestit că a rămas traumatizată după ce a întâmpinat o haită de lupi în timp ce încerca să ducă oile înapoi într-un cătun. Ea a mers să urce dealul până la locul unde se aflau oile, iar acolo a văzut un câine lângă niște scaieți.

Crezând că este cățelușa ei Dolfa, a mers mai aproape și a realizat că sunt lupi. Ea a început să țipe, iar lupii au început să o urmărească împreună cu oile care s-au speriat și au început să fugă. Ea a scăpat de lupi și a coborât înapoi în cătun, dar a rămas cu o teamă profundă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am rămas marcată pe viaţă de o întâmplare destul de emoţionantă. Faptul că stăteam într-un cătun, veneau lupi. Fratele meu cu un vecin au zis să merg să duc oile înapoi. Şi m-am dus, am urcat prin lăstărişul ala, până sus. Îmi era puţin urât.Când am ajuns acolo, acolo erau foarte mulţi scaieţi din aştia cu mărăci, care agăţau. Şi lângă ei văd un câine. Stătea cu capul în jos şi când m-a simţit a făcut ochii mari la mine. Aveam o căţeluşă lup şi am crezut că este căşeluşa mea Dolfa. Când m-am dus mai aproape mai erau vreo şase, şapte. Erau haită de lupi. Am început să ţip. Fratele era destul de departe de mine. Oile au mirosit treaba asta…m-au şi auzit ţipând şi au început să fugă. Eu după oi şi lupii după mine. Fratele şi celălalt băiat au început să fluiere când m-au văzut că coboram. Şi am rămas cu o teamă”, a povestit Irina Loghin într-un interviu mai vechi.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Daniela Condurache. „M-am născut în Iași, dar copilăria am petrecut-o în comuna Mihai Eminescu, în satul Stâncești."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies