”Am avut niște probleme foarte mari.” Gabriela Cristea trece prin clipe grele. Prezentatoarea TV a ajuns la spital

”Am avut niște probleme foarte mari.” Gabriela Cristea trece prin clipe grele. Prezentatoarea TV a ajuns la spital
”Am avut niște probleme foarte mari.” Gabriela Cristea trece prin clipe grele. Prezentatoarea TV a ajuns la spital

Gabriela Cristea este o celebritate foarte cunoscută și apreciată în lumea showbiz-ului din România. Aceasta se poate lăuda cu o carieră impresionantă și o familie frumoasă.

Cu toate acestea, uneori viața poate aduce provocări neașteptate și poate schimba totul. Recent, vedeta a avut probleme de sănătate și a avut nevoie de ajutor medical de urgență.

Citește și: „Am fost acuzată că i-am fost amantă.” Ada, fosta parteneră a lui Dinu Maxer nu s-a mai putut abține. Ce a avut de clarificat bruneta

Gabriela Cristea, probleme de sănătate

Gabriela Cristea are o prezență activă pe platformele online. Aceasta publică frecvent conținut și își ține urmăritorii la curent cu evenimentele din viața sa, indiferent dacă sunt pozitive sau negative.

Recent, Gabriela Cristea a anunțat că se confruntă cu o problemă majoră de sănătate, după ce a dezvoltat o alergie severă la anumite produse pentru unghii. Pentru a face față acestei situații, vedeta a fost nevoită să își îndepărteze complet culoarea de pe unghii și să solicite o consultație la un medic dermatolog și un medic alergolog.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Gabriela Cristea trece prin clipe grele.
Gabriela Cristea trece prin clipe grele.[Sursa foto: Facebook]

Gabriela Cristea a primit un tratament

În final, după consultarea cu medicii specialiști, Gabriela Cristea a primit un tratament și a fost sfătuită să nu își facă unghiile pentru o perioadă de câteva luni, pentru a evita complicațiile și pentru a se recupera complet.

„Dragilor, în ultima vreme m-ați întrebat, parcă anticipând, cum mai stau cu alergiile la produsele pentru unghii. Ei bine, am făcut o alergie foarte urâtă acum vreo lună și jumătate și am avut niște probleme foarte mari cu unghiile mari. Mi-am dat jos tot ce aveam pe unghie și astăzi am fost consultată de un medic dermatolog și de un medic arelgolog. Ideea este că eu o să vă povestesc ce mi-au spus doamnele, doar că recomandarea este să mergeți la medic și nu să vă faceți tratament după ureche sau după cum auziți la mine sau

la nu știu cine. Prima dată am fost la dermatolog, care, din păcate, mi-a zis că foarte multe lucruri în momentul ăsta nu poate să-mi dea să fac, ci doar niște tratamente ca să-mi întărească unghia și să o ajute să crească din nou trainică și bună de la rădăcină, adică aproape șase luni nu voi mai avea voie să fac nici un fel de manichiură cu ceva produse, pot să mă îngrijesc, pot să-mi tai cuticula, pot să le îngrijesc și să fie frumoase, curate, dar fără nici un fel de ceva pe unghie”, a povestit Gabriela Cristea, pe
pagina sa de Instagram.

Chiar dacă nu a primit un diagnostic precis, Gabriela Cristea intenționează să facă un test de alergie săptămâna viitoare. Medicul i-a recomandat să ia lucrurile pas cu pas și să fie răbdătoare, deoarece în cele din urmă va afla cauza alergiei sale și situația se va rezolva.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„A urmat și vizita la arelgolog și mi-a zis că mă bănuiește că aș avea alergie la acrilați, așa se cheamă, dar problema nu este doar când vine vorba de manichiură, se mai folosesc acrilați și atunci când vine vorba de stomatolog. Eu nu am avut probleme până acum și mi-a zis că nu poate să-mi pună așa un diagnostic după ureche, ceea ce este absolut firesc, dar din experiența ei asta crede că am, însă o luăm pas cu pas.

În același timp, săptămâna viitoare voi merge să-mi fac un test de alergie. Nu am putut să mi-l fac săptămâna asta, pentru că el trebuie interpretat prima dată la 48 de ore și apoi la 72 de ore”, a mai spus prezentatoarea TV.

Gabriela Cristea trece prin clipe grele.
Gabriela Cristea trece prin clipe grele.[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Dacă ea nu îți dă nimic acolo, la un moment dat te duci, că ești bărbat!” Tavi Clonda a vorbit despre infidelitatea în cuplu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies