„Am avut noroc că n-am murit”. Adda, dezvăluiri cutremurătoare despre boala cu care s-a confruntat

Adda, dezvăluiri cutremurătoare despre boala cu care s-a confruntat
Adda, dezvăluiri cutremurătoare despre boala cu care s-a confruntat

În urmă cu doar câteva luni, cântăreața a aflat că suferă de Bolerioză, asta după ce un an și jumătate a ținut un tratament total greșit. Cu dificultate, Adda a vorbit despre această perioadă extrem de grea din viața ei.

Adda a traversat unul dintre cele mai grele momente din viața ei, asta după ce a aflat că suferă de Bolerioză, iar în ultimul an și jumătate a urmat un alt tratament. În tot acest timp, medicii la care a fost i-au spus că nu are niciun fel de problemă de sănătate și că totul se întâmplă doar în imaginația ei.

Citeste si: Cum s-a vindecat Rona Hartner de cancer? Vedeta a dezvăluit obiceiurile sănătoase pe care le are în fiecare zi

Adda, dezvăluiri cutremurătoare despre boala cu care s-a confruntat
Adda, dezvăluiri cutremurătoare despre boala cu care s-a confruntat[Sursa foto: Instagram]

Adda, mărturisiri despre boala de care suferă

Fiind o persoană extrem de puternică, Adda nu s-a dat bătută și a găsit într-un final un medic care să îi identifice adevărata afecțiune, astfel că a început să urmeze un tratament corect.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Invitată în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, Adda a dezvăluit informații cutremurătoare despre lupta cu boala.

Vedeta a spus că nu simțea nici măcar apa pe piele din cauza amorțelii, dar și că medicii o trimiteau la psiholog pe motiv că totul se petrece în imaginația ei.

„Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanant, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză!

Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele! Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: „Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!”. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!”, a declarat Adda.

Citeste si: ,,M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului” Cătălin Botezatu suferă de pancreatita acută şi a ajuns la spital

Adda, dezvăluiri cutremurătoare despre boala cu care s-a confruntat
Adda, dezvăluiri cutremurătoare despre boala cu care s-a confruntat[Sursa foto: Instagram]

Adda: „Am fost la astrologi, la parapsihologi”

După ce și-a pierdut speranța în medicină, frumoasa cântăreața a încercat să se trateze pe alte căi. Ei bine, aceasta a dezvăluit faptul că ajunsese chiar și la astrologi sau parapsihologi.

„Am fost la astrologi, la parapsihologi, în acel an jumătate am fost peste tot pentru că ştiam că e ceva rău! Atunci am fost la un imunolog, care mi-a spus, primul, că am lyme… problema nu era că nu ştiam ce înseamnă lyme, problema e că am aflat târziu că am

lyme!”, a adăugat artista.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Rafila: ,,Sfatul meu e să utilizeze masca în interior” Cazurile de COVID-19 s-au dublat în ultima săptămână!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies