„Am avut o copilărie extrem de activă! Pământul era mult și munca era pe măsură. Livada, grădina cu flori, grădina cu legume.” Ilinca Vandici, copilărie la sat, plină de treburi gospodărești!

„Am avut o copilărie extrem de activă! Pământul era mult și munca era pe măsură. Livada, grădina cu flori, grădina cu legume.” Ilinca Vandici, copilărie la sat, plină de treburi gospodărești!
„Am avut o copilărie extrem de activă! Pământul era mult și munca era pe măsură. Livada, grădina cu flori, grădina cu legume.” Ilinca Vandici, copilărie la sat, plină de treburi gospodărești!

Ilinca Vandici a vorbit despre cum și-a trăit copilăria.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. În vârstă de 37 de ani, prezentatoarea TV este stabilită de mulți ani în București, având aici o carieră activă în lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, în copilărie, Ilinca Vandici a trăit într-un sat de pe lângă Oradea, acolo unde a fost pusă la muncile gospodărești încă de mică.

Invitată în cadrul podcastului lui Teo Trandafir, vedeta Kanal D a descris cum a arătat copilăria sa.

Ilinca Vandici, pusă de mică la treburile câmpului

Citește și: „Durerea și suferința erau atât de mari încât nu am putut să văd mai departe de ele.” Ilinca Vandici, mărturisiri dureroase despre pierderea tatălui!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 Ilinca Vandici, copilărie la sat, plină de treburi gospodărești!
Ilinca Vandici[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici fac echipa la “Follow us!”, show-ul care va începe în curând, la Kanal D2!

Ilinca Vandici a dezvăluit că încă de foarte mică a fost nevoită să își ajute părinții la treburile gospodărești. Atât ea, cât și sora sa și-au ajutat părinții la muncile câmpului, dar și la cele de pe lângă casă.

Având mult pământ, dar și livadă și grădină cu flori și cu legume, verile Ilincăi Vandici erau foarte încărcate.

„Au fost momente în care am simțit, nu că este favorizată, că este iubită mai mult, pentru că i-am urmat fidel parcursul în viață.”, a povestit Ilinca despre sora ei mai mare.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Deși la vremea respectivă prezentatoarea TV și-a condamnat oarecum părinții pentru că au pus-o încă de mică la muncile câmpului, acum, Ilinca Vandici susține că a învățat foarte multe lucruri din acea perioadă a vieții sale.

Am avut o copilărie extrem de activă, pentru că nu existau momente în care să mă plictisesc, cum poate se întâmplă în cazul copiilor din ziua de astăzi.

În permanență era ceva de făcut. Și pământul era mult și munca depusă era pe măsură. Erau și zile organizate în care primeam ajutor și din partea altor oameni pentru a duce la bun sfârșit munca respectivă. Când nu erau zile din astea în care ne adunam cu toții și reușeam să prășim tot ogorul de porumb, erau treburile casei și dimprejurul casei. Livada era livadă, grădina de flori era grădina de flori, grădina de legume.
Tata, mama, eu și sora mea. La un moment dat am spus că astea nu sunt lucruri pe care trebuie să le facă neapărat un copil. Deși la un moment dat poate am crezut că nu mi-am trăit copilăria, și real nu mi-am trăit-o la modul la care poate am gândit la un moment dat că ar fi trebuit să arate copilăria, însă toate lucrurile astea cred că m-au ajutat să fiu extrem de organizată, să înțeleg ce înseamnă munca susținută, să înțeleg ce înseamnă determinare.
Era și un soi de competiție acolo pentru că în permanență îmi plăcea să fiu prima. Prima care termină rândul de porumb, înaintea tuturor
.”, a povestit Ilinca Vandici.

 Ilinca Vandici, copilărie la sat, plină de treburi gospodărești!
Ilinca Vandici[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Mamele ar fi bine să mai bată în retragere când copiii au familii, ca să-i pregătească pentru momentul în care ele nu vor mai fi.” Laura Cosoi, despre legătura specială pe care a avut-o cu mama!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies