”Am fost foarte, foarte drămuită. ” Care este suma pe care o primește Mirabela Dauer pentru pensie

”Am fost foarte, foarte drămuită. ”  Care este suma pe care o primește Mirabela Dauer pentru pensie
”Am fost foarte, foarte drămuită. ” Care este suma pe care o primește Mirabela Dauer pentru pensie

Mirabela Dauer a mărturisit, în urmă cu ceva timp, ce pensie are după o viață petrecută pe scenă. Iată ce a declarat vedeta!

Mirabela Dauer este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Deși este o cântăreață extraordinară, cu un talent desăvârșit și cu o carieră muzicală de șase decenii, aceasta primește o pensie destul de mică.

Ce pensie primește Mirabela Dauer, după 60 de ani de carieră

În urmă cu câțiva ani, Mirabela Dauer a dezvăluit ce pensie încasează lunar, susținând că suma de bani din partea statului este una foarte mică.

Cu toate astea, celebra cântăreață nu a dorit să se plângă, deoarece există în țara noastră persoane care primesc cu mult mai puțini bani față de ea.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la țară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în țara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită”,

spunea Mirabela Dauer în urmă cu ceva timp.

Citește și: “Au crescut salariile.” Care este salariul lui Raed Arafat. Suma de bani pe care șeful DSU o încasează în fiecare lună

Ce pensie primește Mirabela Dauer lunar, după 60 de ani de activitate[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Mai mult decât atât, Mirabela Dauer a mărturisit faptul că a trebuit să își gestioneze banii pentru a se putea întreține.

„Sunt un om normal la cap și drămuit, pentru că toată viața mea am fost nevoită să am singură grijă de mine. În această perioadă am fost foarte, foarte drămuită și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că a avut grijă de mine”, a spus Mirabela Dauer.

În prezent, Mirabela Dauer ar primi o pensie de nu mai mult, nu mai puțin de 1.300

de lei, care este suplimentată cu una de merit, conform antena3.ro.

„Am avut o pensie de doi bani, dar domnul Ponta – mă rog în fiecare zi pentru sănătatea lui – este singurul care s-a gândit la artiști și ne-a ridicat pensia. Datorită acestei pensii de merit, am putut să îmi plătesc spitalul.
Nu este imensă, nu o car cu sacul, dar datorită acestei pensii eu am putut să plătesc analizele.

Îi mulțumesc dimineața, la prânz și seara pentru că am putut fără să cerșesc”, a spus artista.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Citește și: Ce venituri are Klaus Iohannis, premierul și liderii celor două camere din Parlament

Ce pensie primește Mirabela Dauer lunar, după 60 de ani de activitate[Sursa foto: Instagram]

Mirabela Dauer, destăinuiri despre lupta cu cancerul

De asemenea, Mirabela Dauer a fost greu încercată în ultimii ani, din cauza faptului că artista a fost nevoită, din nefericire, să se confrunte cu o boală necruțătoare, mai precis cancer la rinichi.

Cu toate astea, cântăreața nu s-a lăsat până nu a reușit să învingă boala. Mai mult decât atât, vedeta a precizat că Cel care a ajutat-o să treacă peste momentele de cumpănă a fost Dumnezeu.

„M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, e sufletul meu, prietenii mei câțiva. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu a dispărut. S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă. Și când am revenit… pentru că eu plecasem. Avem speranța că voi trece peste boală. Doctorul meu, care de fapt, e un prieten foarte bun, care are 38 de ani, Andrei, el a descoperit”, a povestit Mirabela Dauer, în cadrul unui podcast.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce venituri are Klaus Iohannis, premierul și liderii celor două camere din Parlament

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies