„Am avut o perioadă a vieții în care eram oarecum ateu. Nu credeam, dar îmi plăcea să mă duc la biserică.” Cristian Popescu Piedone, lecție importantă de viață!

„Am avut o perioadă a vieții în care eram oarecum ateu. Nu credeam, dar îmi plăcea să mă duc la biserică.” Cristian Popescu Piedone, lecție importantă de viață!
„Am avut o perioadă a vieții în care eram oarecum ateu. Nu credeam, dar îmi plăcea să mă duc la biserică.” Cristian Popescu Piedone, lecție importantă de viață!

Cristin Popescu Piedone a oferit o lecție importantă de viață, în mediul online. Edilul a făcut declarații neștiute din copilăria sa.

Cristian Popescu Piedone este unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici de la noi din țară și poate unul dintre cei mai controversați. Acesta a fost primar al Sectorului 4 timp de 5 ani, până la demisia sa din anul 2015, după incendiul din clubul Colectiv, în urma căruia zeci de persoane și-au pierdut viața și sute au ajuns la spiral cu răni grave.

Astfel, evenimentul tragic prin care au trecut oamenii care s-au aflat în acea noapte în clubul ce a fost mistuit de flăcări, a lăsat urme adânci pe imaginea lui Piedone,

care, în ciuda a celor întâmplate, a fost ales în anul 2020 ca primar al Sectorului 5.

Deși de-a lungul carierei sale politice, toată lumea l-a cunoscut pe Piedone în calitate de om politic, acum, edilul a decis să-și deschidă sufletul și să vorbească deschis despre cine este omul Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone, mărturisiri neștiute din copilărie

Citește și: Cristian Popescu “Piedone”  vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “S-ar putea ca ei să fi avut nevoie de mine, și nu eu de ei”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cristian Popescu Piedone

Citește și: Fiul lui Cristian Popescu Piedone, mesaj emoționant după ce tatăl lui a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv: „Pentru mine ești un erou!”

Invitat în cadrul podcastului lui Nasrin, edilul sectorul 5 a vorbit deschis despre perioada copilăriei sale și cum, în ciuda faptului că nu avea credință în Dumnezeu, a ajuns să facă voluntariat în biserică, această perioadă marcându-i profund existența.

Mă ducea maică-mea la biserică, dar eu mă ducem cu două zile înainte. Îmi dădea cineva un spaclu și eu făceam curat la lumânări, eram voluntar. Aveam aproximativ 7 anișori. Eram acolo, îmi făceam jobul meu, nu aveam nicio problemă. Lucrurile astea m-au marcat. Făceam lucrul acesta robotic și din dorința de a fi folositor cuiva. Am avut o perioadă a vieții în care eram oarecum ateu.

Nu credeam, dar îmi plăcea să mă duc la biserică. Ulterior, după 10 ani, am avut o perioadă în care nu am avut nicio treabă cu Doamne-Doamne
.”, a mărturisit Cristian Popescu Piedone, în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Cristian Popescu Piedone, lecție importantă de viață

Cristian Popescu Piedone, mărturisiri neștiute din copilărie
Cristian Popescu Piedone[Sursa foto: Facebook]

Dată fiind experiențele pe care le-a trăit de-a lungul vieții, omul politic a reușit să-și recapete credința în Dumnezeu, învățând lecții importante de viață, pe care le-a împărtășit cu publicul larg în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

« Ce poți să faci astăzi, fă astăzi.

Așa e și în viață. A te bate cu trecutul, a te uita în trecut, a rezolva problemele trecutului, îți arzi prezentul. Mâine este ziua lui Dumnezeu. Nici eu, nici tu, nu știu dacă ne trezim dimineață. E ziua lui Dumnezeu. Hai să trăim astăzi bine. Hai să facem lucrurile astăzi, bune și la locul lor și ne culcăm liniștiți. Zicem „Tatăl Nostru” când ne culcăm, zicem „Tatăl Nostru” când ne sculăm.»,
a povestit Cristian Popescu Piedone, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Un înger care veghează, aude, ascultă și ajută.” Oana Roman, mărturisiri neașteptate, la scurt timp după ce mama sa a ieșit din operație! Ce semn divin a primit vedeta

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies