„Mi-a propus cineva să merg la plajă. Îmi încarc inima și sufletul, decât să mă duc undeva să stau la plajă.” Unde vor pleca Cornelia si Lupu Rednic pentru a se relaxa

„Mi-a propus cineva să merg la plajă. Îmi încarc inima și sufletul, decât să mă duc undeva să stau la plajă.” Unde vor pleca Cornelia si Lupu Rednic pentru a se relaxa
„Mi-a propus cineva să merg la plajă. Îmi încarc inima și sufletul, decât să mă duc undeva să stau la plajă.” Unde vor pleca Cornelia si Lupu Rednic pentru a se relaxa

Cornelia și Lupu Rednic au hotărât să se îndrepte către Muntele Athos și să pășească pe pământul sacru al Israelului pentru a avea parte de un pelerinaj care contează pentru ei.

Cuplul renumit, cunoscut în lumea muzicii populare, a ales să își dedice timpul acestor călătorii spirituale în locul unei vacanțe relaxante și de odihnă, cum ar fi o escapadă la plajă.

Citește și: ”Ne auzeam la primele ore ale dimineții.” Care este regretul care îl apasă pe Constantin Enceanu, în perioada Paștelui? Artistul a vorbit despre regretatul său prieten, Petrică Mîțu Stoian

Unde vor pleca Cornelia si Lupu Rednic pentru a se relaxa

Cu trecerea timpului, Cornelia și Lupu Rednic au simțit că au fost privați de oportunitatea de a se bucura de o vacanță bine-meritată, din cauza programelor lor solicitante și a angajamentelor artistice.

Cornelia Rednic a împărtășit că în această săptămână au câteva zile mai puțin aglomerate înainte de începerea seriei de evenimente.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ea a subliniat că în prezent nu dispun de timp pentru a lua o vacanță. Cu toate acestea, ea și-a exprimat dorința de a călători în luna octombrie. În această perioadă, partenerul său de viață, Lupu, are planuri de a merge într-o călătorie spre Muntele Athos, în timp ce ea își dorește să viziteze Mormântul Sfânt din Israel.

„Săptămâna aceasta o avem puțin mai liberă, apoi încep evenimentele. Nu avem timp de vacanță. Aș vrea în octombrie… Lupu merge la Athos, iar eu vreau să ajung la Mormântul Sfânt în Israel. Prefer un pelerinaj, unde îmi încarc inima și sufletul, decât să mă duc undeva să stau la plajă. Am mai fost în Israel o singură dată. Am avut un grup foarte bun cu un părinte din Prahova.

Mi-a propus cineva să merg la plajă în Israel, dar mie nu îmi place să amestec lucrurile. Dacă merg cu gând să mă încarc pozitiv la locurile sfinte, atunci doar asta fac. Și dacă este să aleg între plajă și pelerinaj, aleg un pelerinaj în aceste vremuri pline de lucruri negative”, a mai spus Cornelia Rednic, pentru viva.ro.

Cornelia și Lupu Rednic s-au relaxat în Maramureș

Artista Cornelia Rednic a spus o poveste despre un prieten apropiat, care a luat decizia de a reveni acasă în Maramureș, după ce s-a stabilit în Belgia. Acest prieten și-a construit o cabană în regiune și are un plan ambițios de a dezvolta o afacere în acea zonă. Scopul său este să ofere oamenilor o oportunitate de a petrece timp într-un cadru autentic, înconjurat de natură și animale.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Un prieten de-al nostru stabilit în Belgia a venit acasă, în Maramureș, și și-a făcut o cabană.

Vrea să pune bazele unei afaceri, să vină oamenii să stea aici și să vadă și animăluțe. El le crește, nu sunt din pădure, și are mare grijă de ele. Chiar el le hrănește și le dă mâncare bună. Ați văzut cât sunt de frumoase? Se vede că sunt iubite și îngrijite. Are vreo 26 din care 6 puiuți. Ideea este că dacă vine o familie are ce face aici. Au mâncare bună, autentică, mergi pe munte cu ATV-ul, iar copiii se bucură să vadă animăluțele”, a mai povestit Cornelia Rednic.

Citește și: “Nu am vrut să mă înfometez.” Cornelia Rednic a reușit să dea jos încă 7 kg, înainte de Crăciun. Ce dietă minunate a urmat



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Lupu Rednic. “Este singura rețetă și nu e un secret!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies