“Am avut un șoc când mi s-a spus!” Fiica Adinei Postelnicu de la Heaven a primit un diagnostic crunt! Cum se manifestă boala asupra copilului

“Am avut un șoc când mi s-a spus!” Fiica Adinei Postelnicu de la Heaven a primit un diagnostic crunt! Cum se manifestă boala asupra copilului
“Am avut un șoc când mi s-a spus!” Fiica Adinei Postelnicu de la Heaven a primit un diagnostic crunt! Cum se manifestă boala asupra copilului

Adina Postelnicu și rapperul Glance au împreună o fetiță minunată în vârstă de 3 ani și jumătate, însă care se confruntă, din nefericire, cu o boală cruntă.

Adina de la Heaven trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Glance, cu care a reușit să construiască o familie deosebită. Din nefericire, cei doi au trecut prin momente cumplite, după ce au aflat că fetița lor nu a văzut niciodată o imagine clară a lucrurilor din jurul ei.

Adina Postelnicu, mărturisiri despre diagnosticul fiicei sale

În urmă cu puțin timp, Adina a fost șocată să afle, după un consult oftalmologic, că fiica sa, Zaynab, se confruntă cu astigmatism hipermetropic compus, moștenit chiar de la rudele din partea

tatălui.

„De vreo 2 săptămâni poartă și ea ochelari, ca și mami.De data asta a moștenit-o pe bunica și pe străbunica ei din partea tatălui. Am avut un șoc când mi s-a spus că are astigmatism hipermetropic compus. Este ereditar, practic ea nu a văzut niciodată imaginea clară și născându-se așa, pentru ea era o normalitate, nu știa că e ceva în neregulă”, a declarat Adina la Teo Show.

Citește și: “Nu am mai fost atât de slabă.” Adina Postelnicu de la trupa "Heaven", a ajuns pe perfuzii

Fiica Adinei Postelnicu de la Heaven a primit un diagnostic crunt[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De asemenea, afecțiunile de acest tip sunt descoperite destul de târziu, dacă părinții obișnuiesc să treacă cu vederea peste anumite semnale, fără să le acorde destulă atenție.

Adina Postelnicu a făcut imediat o programare la oftalmolog, după ce a observat că micuța nu a văzut forma vitaminelor până când nu s-a apropiat. De asemenea, aceasta a menționat faptul că fetița ei își apropia foarte mult telefonul de ochi.

„Pe ea o afectează să vadă de aproape, așa că am observat-o cum își apropia telefonul de ochi. Am văzut inițial asta la mulți copii, dar într-o zi, era în cameră, i-am adus vitaminele acelea în formă de ursuleți și m-a întrebat ce e.

Și nu înțelegeam de ce nu observă. Iar când s-a apropiat abia și-a dat seama: „Aaa, ursulețul!”, mi-a zis. În acel moment i-am făcut programare și am mers la medic cu ea.”, a mai spus ea.

Cu toate astea, singura soluție pentru copiii care ajung să sufere de astigmatism este purtarea ochelarilor de vedere. Astfel, cu cât este mai repede descoperit acest diagnostic, cu atât șansele de a ameliorare sau chiar vindecare a astigmatismul sunt mai mari, odată cu trecerea timpului.

„A fost un șoc pentru mine. Nu m-am așteptat ca dioptriile să fie atât de mari- 3.75 cu plus. Vom fi nevoite să mergem din 6 în 6 luni la control și să sperăm că în timp se va regla. În cazul în care nu își va reveni după ce va purta ochelarii, după 18 ani vom încerca și operația. Ochelarii i-a suportat destul de bine pentru vârsta ei.

Nu i-a mai dat jos, în afară de seară, când merge la culcare. A doua zi și i-a pus din nou, ceea ce în mod clar simte și ea o schimbare cu ei și vede mult mai clar acum. În perioada în care mergeam la control am întrebat-o la un moment dat ce culoare la ochi am, iar ea îmi spunea că alb cu maro. După ce i-am pus ochelari, am întrebat-o din nou și mi-a spus alb cu verde și cu maro.”
, a mai menționat Adina Postelnicu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: ”Momentele frumoase sunt tatuate.” Mario Fresh, declarații neașteptate despre Alex Velea. Cei doi artiști au fost certați până în prezent

Fiica Adinei Postelnicu de la Heaven a primit un diagnostic crunt[Sursa foto: Instagram]

Adina Postelnicu se confruntă cu miopia

Mai mult decât atât, Adina Postelnicu a dezvăluit faptul că și ea, la rândul său, se luptă cu probleme de vedere, iar situația s-a agravat după ce a dat naștere. Mai precis, aceasta are miopie și nu reușește să vadă de la distanță.

„Eu sunt mioapă, nu văd de la distanță, dar din cauză că pe vremea mea se râdea de cei cu ochelari – eram numiți „aragaz cu patru ochi”, nu i-am mai purtat. La mine dioptriile s-au mărit după ce am născut, fiindcă am născut natural și se întâmplă adesea acest lucru în cazul persoanelor mioape. Aveam -0,50 și după ce am născut am avut 1,75. Nu mai vedeam scrisul la televizor. Știu ce înseamnă bullying -ul, așa că încerc să am și cu Zeinab niște discuții pe tema aceasta. Sunt curioasă care va fi reacția colegilor de la grădiniță când se va reîntoarce acum, în martie, însă după cum o văd eu, ea este foarte sigură pe ea”, a mai povestit Adina.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

“Am simțit că mi s-a întâmplat ceva.” Mariana Ionescu Căpitănescu a trecut prin momente dureroase! Interpreta a pierdut o sarcină în timp ce susținea un spectacol

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies