„Am băut vinul cu borcanul! Acum încercăm cu paharul.” Nicu Paleru, impresii după o carieră de 35 de ani în industria muzicală!

„Am băut vinul cu borcanul! Acum încercăm cu paharul.” Nicu Paleru, impresii după o carieră de 35 de ani în industria muzicală!
„Am băut vinul cu borcanul! Acum încercăm cu paharul.” Nicu Paleru, impresii după o carieră de 35 de ani în industria muzicală!

Nicu Paleru a vorbit despre cariera sa longevivă în industria muzicală.

Nicu Paleru este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică de petrecere de la noi din țară, care de-a lungul timpului a reușit să câștige simpatia publicului prin intermediul talentului său muzical, dar și al felului său de a fi. În vârstă de 50 de ani, artistul are în spate mai bine de trei decenii de carieră, reușind de-a lungul timpului să se mențină în topurile muzicale.

Nicu Paleru a vorbit în cadrul unui interviu despre experiențele sale de la evenimentele unde a cântat.

Citește și: „Noi cântăm de-o viață împreună.” Emilia Ghinescu a vorbit despre relația cu Nicu Paleru. De ce era artistul considerat soțul ei?

Nicu Paleru, impresii după o carieră de 35 de ani în industria muzicală!
Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Îmi place să știu unde este și ce face. E obsedată de control.” Cristina Paleru, soția lui Nicu Paleru, mereu alături de soțul său! Cum reacționează artistul când nu îi răspunde soția la telefon?

Nicu Paleru, o carieră de mai bine de trei decenii în industria muzicală

Nicu Paleru, impresii după o carieră de 35 de ani în industria muzicală!
Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]

Nicu Paleru și-a început cariera în industria muzicală încă de la vârsta fragedă de doar 15 ani.

Artistul a dezvăluit că este mândru de meseria pe care o are și pe care și-a dorit-o. Mai mult decât atât, Nicu Paleru a mărturisit că de-a lungul carierei sale a avut parte de experiențe și bucurii numeroase și speră ca și de acum încolo să aibă parte de reușite din punct de vedere profesional și să bucure oamenii la evenimentele la care participă.

Am băut vinul cu borcanul.

Acum încercăm cu paharul. De la 50 de ani deja începem să ne gândim altfel, să gândim mai bătrânește. La 15 ani am avut prima nuntă, acum merg pe 50 de ani, am aproape 35 de ani de cântat. Nopțile nu le-am pierdut, că le-am câștigat până la urmă. Am câștigat experiență, bucurii. Până la urmă asta a fost meseria pe care mi-am dorit-o toată viața mea. Toată noaptea e mai greu să cânt acum, dar mai duc un an-doi.
În general, serile mele sunt bune, sunt liniștite, atâta timp cât Dumnezeu mă ține sănătos și să pot să îmi fac meseria
.”, a declarat Nicu Paleru în cadrul unui interviu pentru Cancan.   

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Tiara e mamă, iar eu... bunic. Au sosit pe lume 6 mormoloci.” Horia Brenciu, în culmea fericirii! Pisica sa a adus pe lume 6 pisoi! Ce note au primit micuții la naștere?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies