„Am câștigat, dar am și pierdut. Am cheltuit mulți, mulți, mulți bani. A fost o lună a lipsei de somn” Gabriela Cristea, concluzii la final de lună!

„Am câștigat, dar am și pierdut. Am cheltuit mulți, mulți, mulți bani. A fost o lună a lipsei de somn” Gabriela Cristea, concluzii la final de lună!
„Am câștigat, dar am și pierdut. Am cheltuit mulți, mulți, mulți bani. A fost o lună a lipsei de somn” Gabriela Cristea, concluzii la final de lună!

Gabriela Cristea a tras concluziile lunii septembrie în mediul online.

Astăzi, 1 octombrie 2023, ne aflăm deja în a doua lună de toamnă și ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul acestui an. Pentru mulți dintre noi, fiecare sfârșit și început de lună constituie un moment bun în care să facă retrospectiva lunii care tocmai a trecut și să se gândească la obiectivele de îndeplinit în luna următoare.

La rândul său, Gabriela Cristea, care este foarte activă pe rețelele de socializare, a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online concluziile lunii septembrie.

Gabriela Cristea, concluzii la final de lună!
Gabriela Cristea, concluzii la final de lună![Sursa foto: Facebook]

Ce a spus Gabriela Cristea despre luna care tocmai a trecut

Citește și: Platou cu fructe de mare, ca la Gabriela Cristea acasă. Ce ingredient secret folosește vedeta atunci când vrea să gătească ca în Grecia

Gabriela Cristea, concluzii la final de lună!
Gabriela Cristea, concluzii la final de lună![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Relațiile nu sunt tocmai cordiale. Nu poți să îi ceri unui om să facă un lucru pe care nu și-l dorește.” Gabriela Cristea a făcut mărturisiri tulburătoare despre relația pe care o are cu părinții ei

Vedeta și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor săi și a vorbit deschis despre momentele pe care le-a petrecut pe parcursul lunii septembrie alături de familia sa.

Astfel, soția lui Tavi Clonda a ținut să precizeze că a avut parte atât de câștiguri, cât și de pierderi, dar la final de lună se simte împlinită pentru că familia sa este sănătoasă și, chiar dacă a cheltuit foarte mulți bani, este fericită că a creat amintiri unice alături de soțul său și de cele două fetițe ale lor.

Bună dimineața! Septembrie 2023.

Ultima dimineață din această lună, din septembrie. E sâmbătă și este o zi absolut superbă și am înțeles că și luna lui octombrie va fi la fel. În luna următoare este aniversarea mea, dar nu despre asta vreau să vorbim, ci despre cum a fost luna septembrie pentru voi.

Pentru mine a fost una extraordinară. O lună cu foarte multe realizări, multe împliniri și cu multe petreceri.

Dar știți deja despre asta pentru că am pus multe filmulețe pe Facebook. Septembrie de anul acesta a fost o lună fabuloasă. Am câștigat, dar am și pierdut. Acum știți cum este, tragem linie și la sfârșit, adică astăzi, în ultima zi de septembrie, dacă facem calculele, ieșim pe plus orice ar fi. Pentru că, uneori trebuie să mai și pierzi ca să descoperi cât de mult ai câștigat. Iar noi asta am trăit în septembrie.

A fost o lună în care am cheltuit mulți, mulți, mulți bani, pentru că știți că am avut multe petreceri. Dar, până la urmă, pentru ce muncim? Pentru că banii trebuie să circule și trebuie să investim în bucuriile pe care putem să ni le facem nouă sau copiilor noștri. Iar noi în septembrie am cheltuit din plin. Septembrie a fost și luna în care copilul nostru cel mare, Victoria, a pășit pentru prima dată la școală și slavă Domnului că îi place.

Știți cum e, toți părinții avem stresul ăsta în momentul în care ne ducem copiii la școală: „Oare o să le placă? Oare nu o să plictisească? Oare o să fie atras de învățătură?”. La noi lucrurile par să meargă bine. Dar știți cum este, nu ne grăbim cu concluziile. Mai așteptăm.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Și tot septembrie a fost o lună a lipsei de somn. Este prima zi astăzi, în ultima zi de septembrie, când am reușit să mă trezesc la ora 9 și am dormit practic peste 8 ore, aproape 9 ore, reușind să recuperez tot ceea ce am pierdut săptămâna trecută.

Dar, ca la fiecare sfârșit de lună, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că fetele mele sunt bine, pentru că soțul meu e bine, pentru că suntem sănătoși cu toții și avem forță de muncă să mergem mai departe și să construim lucruri, pentru că împreună suntem o forță, o familie, așa cum ne-am dorit. Vă doresc să aveți un sfârșit de săptămână minunat, iar luna care vine să vă aducă multe împliniri. Mie mi aduce și o aniversare, încă un an în plus, dar le ducem noi pe toate.

Vă îmbrățișez și weekend minunat! ”, a spus Gabriela Cristea în mediul online.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„E mai bine să fiu mai discretă ca să nu îmi bat capul cu unele neadevăruri.” Bianca Drăgușanu, schimbare radicală în viața sa! Ce decizie a luat diva, în urmă cu puțin timp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies