“Am cumpărat-o și gata.” Iancu Sterp, mărturisiri neprevăzute despre relația cu iubita lui. Cei doi au făcut un pas important pentru viitor

“Am cumpărat-o și gata.” Iancu Sterp, mărturisiri neprevăzute despre relația cu iubita lui. Cei doi au făcut un pas important pentru viitor
“Am cumpărat-o și gata.” Iancu Sterp, mărturisiri neprevăzute despre relația cu iubita lui. Cei doi au făcut un pas important pentru viitor

Iancu Sterp și partenera lui de viață au dezvăluit în mediul online modul în care și-au petrecut weekend-ul.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, din momentul în care au hotărât să își acorde o nouă șansă după o relație eșuată în timpul adolescenței. Cei doi au ajuns să facă absolut totul împreună și, întotdeauna obișnuiesc să împărtășească cu susținătorii lor de pe rețelele de socializare cele mai importante decizii pe care urmează să le ia.

Citește și: „Mi-a făcut manevră.” Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp în timp ce era prezent la un eveniment

Iancu Sterp, mărturisiri neprevăzute despre relația cu iubita lui[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mi-am făcut o promisiune.” Ce decizie a luat iubita lui Culiță Sterp la începutul anului

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tinerii îndrăgostiți au căzut de comun acord să locuiască amândoi într-un apartament spațios în chirie, însă se pare că au planuri uriașe pentru viitor, acela de a-și achiziționa propria locuință.

În timp erau în vizită la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, fratele lui Culiță Sterp  a făcut o glumă, iar fanii acestuia au înțeles că are planuri mari alături de Denisa Coțolan . Astfel că, fiind într-un tur la muzeu, Iancu și iubita lui au vizitat una dintre casele tradițional românești, moment în care a precizat, în spirit de glumă, că este casa pe care și-a cumpărat-o alături de partenera lui de viață.

„Eu cu Denisa ne-am cumpărat casă. Îți place? Am zis să nu ne mai complicăm s-o construim, include multe bătăi de cap. Așa am cumpărat-o și gata.”, a spus Iancu Sterp pe rețelele de socializare, în timp ce vizitau una dintre casele tradițional românești din cadrul muzeului.

Citește și: „Te iubesc, frumosul meu!” Culiță Sterp, cadou de sute de euro din partea iubitei sale

Iancu Sterp, mărturisiri neprevăzute despre relația cu iubita lui[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: “Ca să știe de unde am, da?” Culiță Sterp, murdar de ruj pe tricou în noaptea de Revelion

Denisa Coțolan și Iancu Sterp locuiesc împreună în Timișoara

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au mutat în Timișoara datorită faptului că tânăra încă are studii de terminat, așa că a vrut să fie cât mai aproape de facultate.

Fratele lui Culiță Sterp a mărturisit fanilor săi hotărârea pe care a luat-o, transmițând și un mesaj special pentru mama Geta în acel moment.

„Denisa mai are un an de facultate, la Timișoara. Noi ne-am mutat împreună după cum se vede. Bine, când pot și eu. Mai merg și acasă, mai am treabă acasă, dar mai stau și eu cu ea cât pot”

a dezvăluit Iancu Sterp în cadrul unui vlog, la puțin timp după mutarea alături de Denisa Coțolan într-un apartament din Timișoara.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum arăta mama Geta în tinerețe! Ileana Sterp a făcut publică imaginea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies