„Am dat șpagă notarului ca să fie trecut acolo cum că ai mei copii pot fi înfiați!” De ce nu poartă copiii Lidiei Fecioru numele ei și cum a divorțat de fostul soț?

„Am dat șpagă notarului ca să fie trecut acolo cum că ai mei copii pot fi înfiați!” De ce nu poartă copiii Lidiei Fecioru numele ei și cum a divorțat de fostul soț?
„Am dat șpagă notarului ca să fie trecut acolo cum că ai mei copii pot fi înfiați!” De ce nu poartă copiii Lidiei Fecioru numele ei și cum a divorțat de fostul soț?

Lidia Fecioru a vorbit despre ce fel de soție a fost în relația din trecut.

Lidia Fecioru, cunoscutul bioenergoterapeut, este îndrăgită de publicul larg pentru aparițiile ei televizate, iar povestea de viață este impresionantă.

„Eu am fost soția-mamă, soția înțeleaptă, dar totul era până la copii.” Cum a fost primul mariaj al Lidiei Fecioru

Citește și: „M-a bătut mama, a zis că am făcut-o de rușine, o să râdă satul și ce zice lumea. Copilul mi-a dat aripi.” Lidia Fecioru, despre momentul în care și-a părăsit soțul după nuntă, însărcinată fiind

Lidia Fecioru
Lidia Fecioru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Corpul nostru astral s-a desprins de corpul nostru fizic. Caută informații, suflete.” Lidia Fecioru, despre ce se întâmplă, de fapt, atunci când visezi

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Lidia Fecioru   a trecut până acum prin două divorțuri, de unde are doi copii.

Prima căsătorie a acesteia a fost la vârsta de 18 ani, iar în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, aceasta a povestit despre cum a fost să divorțeze, dar și de ce anume copiii ei nu poartă numele de Fecioru. Divorțul a avut loc printr-un canal de comunicare de la acea vreme, iar copiii au fost înfiați de al doilea soț. 

„Nu știu să-mi fac o caracteristică.

Eu am fost soția-mamă, soția înțeleaptă, dar totul era până la copii. Eu am divorțat de soțul meu printr-o formă de comunicare, el în Kazakhstan, iar în Republica Moldova se schimbau banii. Eu nu am putut face cetățenia copiilor pentru că nu aveam acordul lui. A fost o perioadă foarte grea. Acum, pot să spun că au trecut 30 de ani, am avut o declarație dată de el la notar și am dat șpagă notarului ca să fie trecut acolo cum că ai mei copii pot fi înfiați.
Ei nu poată numele de Fecioru pentru că soțul meu i-a înfiat. Înseamnă că m-a iubit foarte mult.”,
a povestit Lidia Fecioru.

“E ca o traumă în sufletul meu.” Mama Lidiei Fecioru a ținut ca aceasta să își lase copilul la maternitate

Lidia Fecioru
Lidia Fecioru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Lidia Fecioru a fost binecuvântată cu un copil înainte de nuntă, însă după ce s-a întors la familie, în Republica Moldova, mama acesteia a ținut să lase copilul la maternitate. Lidia Fecioru a plecat de la propria nuntă, deoarece în ziua cea mare și-a făcut apariția la eveniment o altă femeie care i-a spus că așteaptă un copil cu soțul ei.  Întrebată dacă a reușit să își ierte mama până acum pentru faptul că și-ar fi dorit să abandoneze copilul, Lidia Fecioru a spus:

Și acum am această informație. E ca o traumă în sufletul meu, dar am iertat-o de mult. Am iertat-o după ce am văzut cât îmi iubește copilul pe care l-am născut. A fost crescut de ea de mic și i-a dăruit toată dragostea. Și-a răscumpărat într-un fel vina. Și copilul la rândul lui, a iubit-o foarte tare. Unde este iubire, răutatea nu are ce căuta.”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Cei care au bani, își aleg femeile. Femeia a devenit mult prea disponibilă.” Lidia Fecioru a făcut declarații inedite despre societatea de astăzi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies