„Am decis să îi creștem noi. ” Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală. Motivul pentru care cei doi au luat această decizie

„Am decis să îi creștem noi. ” Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală. Motivul pentru care cei doi au luat această decizie
„Am decis să îi creștem noi. ” Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală. Motivul pentru care cei doi au luat această decizie

Călin și Orianda Donca au un succes foarte mare în domeniul afacerilor și sunt părinții a cinci copii, care au fost retrași de la școlile la care studiau. Cei mici nu mai merg în momentul actual la nicio instituție, iar tatăl lor a declarat care este motivul pentru care a luat această decizie.

Familia lor este foarte unită și au reușit să atragă atenția cu diferite concepte pe care altcineva de la noi din țară. Călin și Orianda Donca au cinci copii, dar niciunul dintre ei nu mai merg la școală sau grădiniță.

Citește și: Cine este Orianda Donca, soția lui Călin Donca. „Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos."

Călin și Orianda și-au retras copiii de la școală

Orianda și Călin Donca au ținut prima pagină a ziarelor vie,  pentru stilul lor de viață luxos. Chiar dacă își permit orice, ei încearcă să își țină cei cinci copii departe de bani și să îi învețe să facă ceva pentru a beneficia de ei. Prin urmare, aleg să îi educe așa cum cred ei de cuviință.

Cei doi  au ales să își scoată copiii de la școală, dar și de la grădiniță, iar acum micuții învață acasă. Cu toate că a fost o alegere destul de dificilă, a fost cea mai bună opțiune.

Mai mult de atât, aceștia au ajuns chiar și la o înțelegere, și anume Orianda să rămână în grija celor mici, iar Călin să se ocupe în continuare de afacerea lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cei doi și-au scos copiii de la școală și grădiniță, iar acum învață acasă în sistem home-schooling. Chiar dacă este o alegere îndrăzneață, pentru ei a fost cea mai bună opțiune pe care au avut-o. Mai mult, ai ajuns la o înțelegere, și anume faptul că Orianda rămâne acasă să aibă grijă de copii, iar Călin se ocupă de afacerile familiei.

„Soția se ocupă în întregime de copiii noștri. Am decis să îi creștem noi, i-am scos și de la școală. Este home-schooling. Am decis că este mai bine să îi educăm noi, după gândirea noastră. Ei au anumite sarcini, când și le îndeplinesc, primesc 100 sau 50 lei. Dacă vor haine sau vor activități, trebuie să facă din banii lor.”, a declarat Călin Donca, în cadrul unei emisiuni TV.

Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală.
Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală.[Sursa foto: Facebook]

Orianda este o mamă dedicată celor mici

Orianda se ocupă foarte mult de micuții ei și se consideră o mamă dedicată. Cu toate că nu este cel mai ușor lucru să crești cinci copii, ea i-a crescut cu plăcere și cu multă dragoste.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Să crești cinci copii, nu e chiar ușor. M-am dedicat din plăcere, nu din obligație. I-am alăptat foarte mult, din plăcere. Copiii au dormit de mici cu noi în pat.”, a declarat Orianda Donca.

Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală.
Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am mâncat o perioadă lungă pâine cu ulei.” Cine este cel mai tânăr milionar din România. Povestea bărbatului este de-a dreptul uimitoare



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Călin Donca Oncioiu. „Întotdeauna am știut că voi fi bogat”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies