„Am discutat deja despre următorii pași.” Bia Khalifa și Fulgy își doresc un copil. Ce a publicat blondina pe rețelele de socializare

 Bia Khalifa și Fulgy își doresc un copil.
Bia Khalifa și Fulgy își doresc un copil.

Din momentul în care s-a aflat că au o relație, Bia Khalifa și Fulgy sunt cel mai discutat cuplu din presă. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să fie într-o relație și să aibă o conexiune atât de bună.

Bia Khalifa a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, că își dorește să fie mamă tânără, dar și că a discutat cu noul său partener de viață despre acest subiect. Artistul este foarte încântat și se află într-o perioadă foarte bună din viața lui.

Citește și: “Puteți să-mi spuneți Mrs. Moft!” Bia Khalifa, declarații despre relația cu Fulgy. Diva s-a cunoscut deja și cu părinții lui

Bia Khalifa și Fulgy vor să devină părinți

Relația dintre cei doi este din ce în ce mai bună. Aceștia nu pierd timpul și trec deja la următorii pași. În momentul actual cei doi locuiesc împreună, iar în cadrul unei emisiuni TV blondina a vorbit că își dorește să fie o mamă tânără și că a vorbit cu artistul despre acest subiect.

„Știu unde se ajunge. Trece timpul, ne înțelegem bine și se ajunge unde se ajunge. Se face un pas și încă un pas, tot așa. Am discutat deja despre următorii pași. Eu nu vreau să fac copil la 45 de ani, să fiu bunică cu copil în brațe. Dacă e să facem copil, îl facem când suntem tineri. El vrea copil”, a declarat Bia Khalifa, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: ”Nu este o meserie.” Carmen de la Sălciua, replică acidă la adresa femeilor care fac bani cu ajutorul platformelor pentru adulți

 Bia Khalifa și Fulgy își doresc un copil.
Bia Khalifa și Fulgy își doresc un copil.[Sursa foto: Instagram]

Postarea făcută de Bia Khalifa recent pe rețelele de socializare i-a surprins pe fani

Recent, Bia Khalifa a postat pe rețeleel de socializare un mesaj care i-a pus pe fanii ei pe gânduri. În momentul în care un urmăritor a întrebat-o ce face, ea a menționat că are dureri de burtă și nu știe dacă se confruntă cu problemele lunare ale unei femei sau este vorba despre o sarcină.

„Mă doare burtica. Bebe sau menstruație?”, își întreba Bia fanii pe rețelele de socializare.

Cei doi sunt foarte îndrăgostiți și au doar lucruri frumoase de spus unul despre celălalt. În momentul actual se bucură de o relație frumoasă și au planuri mari, având în vedere viitorul lor.

 Bia Khalifa și Fulgy își doresc un copil.
Bia Khalifa și Fulgy își doresc un copil.[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Bia Khalifa. „Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta."



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

“Puteți să-mi spuneți Mrs. Moft!” Bia Khalifa, declarații despre relația cu Fulgy. Diva s-a cunoscut deja și cu părinții lui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies